KUMA NACIONALE OTKAZALA SVADBU: Kačavenda obavestila Anu da se udaje, pa morala da promeni planove! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.05.2023

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda se neće udati danas.

KUMA NACIONALE OTKAZALA SVADBU: Kačavenda obavestila Anu da se udaje, pa morala da promeni planove! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Kuma Ane Ćurčić Milena Kačavenda odlučila je da stane na ludi kamen, a o tome je juče obaestila svoju kumu Anu koja je slavila Đurđevdan.

- Draga Anči, srećna nam slava. Idi samo napred i ne dozvoli da te išta sputava. Volimo te i jedva čekamo da te vidimo, opusti se napokon. Majka će ti slaviti novi datum rođenja, inače Milena se danas udaje - pročitala je Ana koja nije mogla da veruje da joj se kuma odlučila na ovaj korak.

- Milena se danas udaje, je l' moguće ovo? - čudila se Ana, dok su ostali aplaudirali.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Međutim, kako je pismo poslato pre pet dana, Milena nije znala da će svadbu morati da otkaže zbog Dana žalosti u Srbiji.

- Nažalost, zbog trodnevne žalosti sve svadbe su morale da budu otkazane, pa tako i moja. Žao mi je što nisam videla kada je Ana čitala pismo i kako je prihvatila tu vest. Ja sam čak pre nedelju dana zvala produkciju i molila ih da Anu puste da prisustvuje mojoj svadbi, ali oni to nisu odobrili. Sada imam problem sa matičarem, jer kako mi je rekao oko 200 venčanja je otkazano i sada nema termina. Vikendi su svi popunjeni pa mi nude da venčanje bude radnim danom, što meni za sada nikako zbog gostiju ne odgovara - rekla je Kačavenda, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading