ANĐELA ZAVRŠILA SA CAREM U ETNO SELU: Zvezdanova bivša ljubavnica imala BUNGIŠ NOĆI sa Filipom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.04.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva šta se dešavalo u čuvenom etno selu između Anđele Đuričić i Filipa Cara!

ANĐELA ZAVRŠILA SA CAREM U ETNO SELU: Zvezdanova bivša ljubavnica imala BUNGIŠ NOĆI sa Filipom! (FOTO)

Foto: Republika TV, Ata images, ST/N. Mutić

Anđela Đuričić prošle sezone u rijalitiju se predstavila kao smerna i fina devojka, iz poštene porodice. Međutim, ono što smo uspeli da vidimo od nje u šestoj sezoni Zadruge jeste da je rasturačica veza, ali i vrlo često histerična. Iako je bije glas da je nevešta u krevetu, zbog čega je Zvezdan Slavnić sa njom imao velike probleme tokom intimnih odnosa, Anđela nimalo nije naivna. 

Naime, Republika je došla do saznanja da je tokom leta imala kratkotrajnu aferu sa Filipom Carem, te da su zajedno provodili noći u poznatom etno selu. Podsetimo, portal Republika prvi je otišao u etno selo i zabeležio u kojim su sobama zadrugari obitavali. 

 

 

- To svi znaju, ne znam zašto neće da prizna da je bila u etno selu sa Carem. Viđali su se preko leta, između sezona. Ona je dolazila iz Crne Gore, kada su bile emisije, o njoj se non-stop pisalo, čak i neki bivši zadrugari znaju za tu aferu. Eto, čak je i Zorica Marković to ispričala u emisiji, meni je žao što ja ne mogu da joj postavim pitanje - govori izvor za Republiku i dodaje šta sve zna o besanim noćima Anđele i Cara u etno selu:

Foto: ATAImages

Filip Car, Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

 

- Njih dvoje su bili u etno selu, provodili su vreme, tu su bili u ostali, ali će se vremenom otkriti svako ime. Mislim, i vi znate ko sve od zadrugara posećuje to etno selo. Ona ode, pa se vrati, pa su je jednom čak i uhvatili sa Carem noću u etno selu, izlaze iz njegove sobe. To je dosta posećeno mesto, naročito leti. Ali mogu i da vam otkrijem kako Zorica Marković zna za njihovu tajnu. Zorica vrlo često zna da tamo bude, napravi rođendan, neku žurku, okupi ekipu, to su sve ljudi koje ona poznaje, što vezano za zadrugare, što ovako iz njenog privatnog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading