CAR POSTAO RODITELJ! Šok za šokom u Beloj kući, krevetac koji je stigao u Zadrugu namenjen za Filipovu BEBU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.04.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je još jednom iznenadio stanare Bele kuće!

CAR POSTAO RODITELJ! Šok za šokom u Beloj kući, krevetac koji je stigao u Zadrugu namenjen za Filipovu BEBU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

Veliki šef je danas iznenadio zadrugare pismima koja su stigla na adresu Bele kuće. Prvo su saznali da će morati da raščiste prostor između garderobera, a obezbeđenje je iznelo krevet Milice Veselinović, koji je koristila i kao ostavu. Zadrugarka je počela da histeriše, sve dok u Belu kuću nije unet krevetac.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Krevetac u Zadruzi

Kad je obezbeđenje unelo krevetac, zadrugari su dobili novo obaveštenje o zadatku koji će morati da ispoštuju, kako bi dobili žurku za Prvi maj.

- Dragi zadrugari, Zola i Filip su upravo dobili specijalni zadatak. Na njima je da narednih dana predano i brižno brinu o svojoj bebici, beboniju, Bokiju… Zola i Filip ce biti Bokijeve dadilje, moraće da ga hrane, presvlače, uspavljuju, brinu da je podrignuo posle svakog obroka, moraju ga izvoditi na vazduh, zabavljati, maziti i čuvati. Beba Boki ce spavati u prostoru između garderobera koji je preuređen za bebu, ali ce Zola i Filip morati stalno da brinu o njemu. Na zvuk Velikog šefa će uvek morati da dođu do njega da ga presvuku ili uspavaju ili nahrane u zavisnosti od toga šta je u tom momentu potrebno bebi. Svi ostali zadrugari trebalo bi da im pomognu u čuvanju bebe Bokija i da im bar malo olakšaju kako bi ovaj zadatak bio uspešan i kako bi dobili veliku i bogatu proslavu Prvog maja - glasilo je pismo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Boki kao beba

Bojan Simić se odmah presvukao u prikladnu garderobu i uživeo u ulogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading