U ĐENOVIĆIMA ZABRANJENA PRIČA O ANĐELI, PODRŽAVAJU ANU: Roditeljima se smrkne kada čuju za nju, žive kao da NE POSTOJI!

Autor:

Zadruga

26.04.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Anđele Đuričić na strani Ane Ćurćić.

U ĐENOVIĆIMA ZABRANJENA PRIČA O ANĐELI, PODRŽAVAJU ANU: Roditeljima se smrkne kada čuju za nju, žive kao da NE POSTOJI!

Foto: ATAImages, Printscreen

Đenovići

Anđela Đuričić je zbog svojih postupaka u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' ostala sama, bez igde ikoga. Svi su joj okrenuli leđa, a roditelji ne mogu da joj oproste koliko ih je obrukala i osramotila zbog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem i intimnih odnosa koje je imala pred kamerama.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Roditelji Anđele Đuričić

Anđela danima ne može da se sabere nakon činjenice da od roditelja, ali ni drugarica nije dobila čestitku niti pismo, te je za Uskrs shvatila da je ostavljena na ceidlu.

- Njeni neće ni da čuju za nju i dok je god u tom rijalitiju, neće joj poslati ništa. Nikakvo pismo. Ne zanima ih uopšte. Svako živi svoje živote kao da ne postoji. Veoma su razočarani i čekaju da izađe kako bi razgovarali, a do tada ništa - rekao je za Kurir prijatelj porodice Đuričić i dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Twitter.com

Anđela Đuričić očajna

- Malo pričamo o tome, izbegavaju da je spominju, smrkne im se kad se potegne ta priča. Neće se oglašavati uopšte, a kako sam shvatio, čak su na Aninoj strani.

Inače, Anđelu je ostavio i emotivni partner Zvezdan nakon čega je dobila nervni slom, a čak je pokušala i da se ubije kada je sebi sekla vene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading