"ONA ZNA ŠTA ZNAČI IZOSTANAK" Kuma Milena otkrila zbog čega Ani nije stigla ČESTITKA od dece i nje! ŠOK!

Autor:

Zadruga

18.04.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome se polemiše od juče, a Kačavenda otkriva šta se krije iza svega!

"ONA ZNA ŠTA ZNAČI IZOSTANAK" Kuma Milena otkrila zbog čega Ani nije stigla ČESTITKA od dece i nje! ŠOK!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić, Milena Kačavenda

Zadrugari su juče imali priliku da dobiju čestitke i poklone od najmilijih, koje su im stigle za Vaskrs. Mnogi su se obradovali, a bilo je i onih koji su završili u suzama zbog toga što im ništa nije stiglo. Ana Ćurčić je dobila dve čestitke, jednu od prve ljubavi, Ace Bulića, a drugu od rođene sestre.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić grli Darka Tanasijevića nakon čitanja čestitki
ČESTITKA ACE BULIĆA:

Draga moja Ana, znaj kad ljubav sustaje, dužnost je zamenjuje. Kad dužnost sustane, zakon je zamenjuje. Ljubav dolazi od Boga kroz dušu, dužnost dolazi od duše kroz razum. Zakon dolazi od razuma kroz reči. Svi smo uz tebe, imaš ogromnu podršku. Oslobodi se kukolja, da bi žito moglo da procveta. Odagni se sumnje, predaj se sili ljubavi i čistote, uzdigni se kao feniks i vaskrsni na ovaj najsvetiji hrišćanski dan. Ja sam tvoj Popaj, dajem ti zapovest da voliš. Deca, Mila, Tamara su dobro, sa svima sam u kontaktu, ceo kraj, svi naši prijatelji su tebe, izlaziš kao pobednica.  Budi naša prava Ana, kakvom te svi znamo. Volim te i ljubim, A.B.

ČESTITKA ANINE SESTRE:

- Retarde naš. Ušla si u ovu borbu, neka si, ako ćeš vaskrsnuti u novi život. Pratimo te, vidimo da najbolji prijatelj može biti najgori neprijatelj, da se pazi kome se šta oprašta. Sa nekim ljudima se moraš oprostiti jer ti nanose bol. Svako zaslužuje drugu šansu, ali ne i stotu. Sve što te je ujelo, sama si hranila. Opusti se, volimo te i čekamo. Vole te Iva, Luka, svi mi, Dž, Aca... 

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Milena Kačavenda

Mnogi su se zapitali i gde je čestitka od Anine dece, kao i čestitka od njene kume Milene Kačavende, a ona je otkrila šta se zapravo desilo.

Deca su očekivala da bude mnogo direktnija i otvorenija. Oni su saznali sve detalje tek kad je ušla unutra. Deca bi pre svega htela da ona bude dobro, a da bi bila dobro mora da se konfrontira Zvezdanu da bi istina izašla na videlo. Ovo je još uvek sve mlako. Deca u periodu kada su se slale čestitke nisu bila tu, zato ih Ana nije ni dobila. Oni su na strani majke, a ne Zvezdana. Zašto bi bila na njegovoj strani u bilo kom smislu? Nit im je otac, nit pomoz Bog. Veruju njenim rečima, a i videli su sami šta se dešava i šta Ana sa njim proživljava. Svi vide da je ona zlostavljana žena, pa i oni. Ni ja joj nisam poslala čestitku, ali ne zato što sam ljuta, već iz drugog razloga. Bitno je da ona zna šta izostanak moje čestitke znači - ispričala je kuma Milena za Informer i otkrila je da živi za dan da uđe u "Zadrugu" sa Acom Bulićem.

Republika

Foto: Nemanja Pančić

Aca Bulić

Živim za dan da nas pozovu, da uđem u Belu kuću, da im svima tamo "srušimo Sneška" i da se obratim Slavniću - rekla je Kačavenda, koja je poručila i da Anino pozdravljanje Ace ne ruši njegov ljubavni odnos:

Prvo, Aca Bulić je u vezi, a ne u braku i njegova veza savršeno funkcioniše. On je u ovoj priči samo prijateljski, a ne emotivno, kako to neki ljudi naslućuju. I to njegova devojka zna - poručila je kuma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Melanija

19.04.2023 00:14

Ma pokrala si ti Anu. Nit si platila Slavnićevoj majci dom, nit plaćaš kiriju za lokal, nit daješ plate radnicima a sve si to trebala da platiš od avansa Zvezdanovog za ulazak u realiti. Dok se ti kinjđuriš Ana ide gola i bosa. Plače i moli nema donji veš da promeni. A dala ti je 20.000 evra.