MILJANA DIVLJA PO ZADRUZI, SAZNALA ISTINU O ZOLI: Kulićeva otkrila informacije iz spoljnog sveta, traži da napusti rijaliti!

Autor:

Zadruga

10.04.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić želi da napusti Zadrugu, saznala da joj je Zola radio iza leđa sa ovom zadrugarkom!

MILJANA DIVLJA PO ZADRUZI, SAZNALA ISTINU O ZOLI: Kulićeva otkrila informacije iz spoljnog sveta, traži da napusti rijaliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola raskrinkan je večeras u emisiji ,,Pretres nedelje", da je kovao paklene planove sa DJ Tamaris, koja je ove nedelje postavljena za vođu. Nakon što je MIljana Kulić čula da je Zola Tamaris dao svoj Instagram broj i da su imali njihove tajne razgovore o vremenu koje će provesti kada se rijaliti završi, ona je doživela pomračenje i počela sve da lomi po Beloj kući. 

 

- Nemoj da si mi prišao više - urlala je Miljana iz prostorije za pušenje. 

- I treba joj ovo! Ne padam na ove provokacije! Ja sam joj rekao da dođe na Superfinale, da će biti pozvana, nisam imao neke namere, da sam imao, ovde bih joj prišao - poručio je Zola. 

U tom trenutku Miljana je napustila Belu kuću u suzama, dok se Zola sve vreme smejao. 

- Ja sam očekivao od Tamaris srednji budžet - dodao je Zola.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić lomi sve po Zadruzi

 

- Ivan se zakleo, nikad kosku nije bacio! Od toga meni Zola ništa nije preneo. Svaka čast Ivane, pravi si rijaliti igrač, sve čuješ šta drugi pričaju! Nije mi rekao da je Maji bilo teško, meni je bilo žao nje, posle mi je rekao da su samo ispušili jednu cigaru, niti mi je spominjao Instagram, niti celu koncerzaciju, da su delili Instagram profile. Neka dođe po mene Mihajlo, da iznesem svoje stvari - poručila je Miljana nakon što se vratila u Belu kuću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kraki

10.04.2023 23:06

Folirantkinja, uzelela se Beebice