DALILA DRAGOJEVIĆ PERE OZBILJNU LOVU, UVEK SE SNALAZI: Bivši robijaš raskrinkao Dejanovu bivšu, otkriveno istinu o svemu!

Autor:

Zadruga

07.04.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović udario na Dalilu Dragojević zbog zarade na TikToku!

DALILA DRAGOJEVIĆ PERE OZBILJNU LOVU, UVEK SE SNALAZI: Bivši robijaš raskrinkao Dejanovu bivšu, otkriveno istinu o svemu!

Foto: Republika.rs, Shutterstock

Bivši kriminalac Kristijan Golubović poznat je po svojim bajkama, u kojima vrlo često potkači javne ličnosti, kako bi se našao u žiži interesovanja. U ovom slučaju Kristina se okomio na ni manje, ni više nego da na bivšu suprugu Dejana Dragojevića, Dalilu Dragojević

Naime, kako su oboje počeli da ,,mlate" ozbiljne pare na društvenoj mreži TikTok, Kristijan prokomentarisao je Dalilu kao potencijalnu konkurenciju. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kristijan Golubović

 

- Uzima ona para, uvek se snalazila, ali pitanje je šta tamo nudi. Ono što je pokazala u rijalitiju ne znam da li ima prođu. Ona je nagrađena TikTokom, nije kažnjena. Varala muža, pokazala najgore, i sad je veće interesovanje za njom. Umesto da doživi osudu i napade, ono sve super. To ne mogu da shvatim - govori Kristijan za Svet i dodaje kakva je njegova zarada na TikToku:

Foto: Printscreen

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

 

- Može da bude dobra, ali zavisi koliko ste aktivni. Ja nisam bio deset dana i bukvalno potonete. Ako želiš da budeš jak igrač, moraš da visiš tamo.Nema puno zanimljivih likova. Prosečni uzmu malo para, oni koji su srećne ruke, zarade više. Čudna je to publika. Ima dogovora, prevara. Tamo se pere ozbiljna lova.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ivana

07.04.2023 12:52

ya sve je master majnd sposobna je i snalayljiva nisam je gotivila ybog niskih udaraca ali mi sad o,k