UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Kristijan Golubović ljubi MRTVOG PSA, plače kao malo dete i snima se! DA SE NAJEŽIŠ! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.03.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Goluboviš šokirao je snimkom nakon smrti kućnog ljubimca.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Kristijan Golubović ljubi MRTVOG PSA, plače kao malo dete i snima se! DA SE NAJEŽIŠ! (VIDEO)

Foto: printscreen/TikTok

Nekadašnji učesnik "Zadruge" i kriminalac u pokušaju, Kristijan Golubović, na društvenoj mreži TikTok objavio je snimak na kome je pratiocima pokazao mrtvog psa, kojeg je ljubio i mazio.

Naime, bivši robijaš dok je držao Kokovo beživotno telo i u suzama se obraćao fanovima, objasnio je uzork smrti svog i ljubimca svoje parnterke, Kristine Spalević, s knedlom u grlu, a u jednom trenutku, Golubović je krenuo da plače kao malo dete ljubeći svog psa.

Ovaj klip je vrlo brzo postao viralan, a dok su neki Golubovića potpuno razumeli, drugi su ga žestoko osudili. Kristijan je zatim na svom Instagram profilu postavio crnu profilnu fotku koju korisnici društvenih mreža stavljaju obično kada neki čovek umre.

 

 

Golubović je nesumnjivo voleo svog psa, i vlasnici pasa pate kada im pas ugine, ali mali broj njih se u tako teškim trenucima "seti" da posle svega uzme mobilni telefon i snimi trenutak patnje kako bi sve to pokazao pratiocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading