SNIMAK IZ ZADRUGE LEDI KRV U ŽILAMA: Zvezdan nogama izgazio Anđelu, obezbeđenje jedva zaustavilo razjarenog bika! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.03.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić napravio je haos u rijalitiju Zadruga!

SNIMAK IZ ZADRUGE LEDI KRV U ŽILAMA: Zvezdan nogama izgazio Anđelu, obezbeđenje jedva zaustavilo razjarenog bika! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić pre dve noći nasrnuo je na Pecu i Necu Lazić, a tom prilikom je udario i svoju ljubavnicu Anđelu Đuričić. Međutim, na društvenim mrežama se sada pojavio snimak, koji ledi krv u žilama.

 

Zvezdan Slavnić nije samo odgurnuo Anđelu, nego ju je i izgazio nogama, iako je primetio da je pala na zenmlju, što se temeljno vidi na snimku koji kruži društvenom mrežom Instagram. 

Dakle, snimak iz dva ugla, na jednoj Instagram stranici postao je viralan, a na njemu se može videti i trenutak kada je Zvezdan nogama izgazio Anđelu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

No, kao i svaka ljubavnica, ona je prešla preko tog trenutka, a samo dan kasnije, kako bi joj se iskupio, Anđela i Zvezdan završili su ispod jorgana, gde su imali vrelu akciju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

27.03.2023 13:21

Đžaba vam sve. Oni se vole. Anđela mu brani da se sukobljava a Ana ga izaziva. Ali kolo sreće se okreće. Polako stvari dolaze na mesto. Hejterima pokušavaju ono što Ana nije uspela.