"ZVEZDAN JE MOGAO DA UBIJE ANU" Sandra Rešić otkrila šok informacije o Ćurčićevoj, pa se obratila Slavnićevoj ljubavnici žestokim rečima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.03.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić za Republiku bez dlake na jeziku!

"ZVEZDAN JE MOGAO DA UBIJE ANU" Sandra Rešić otkrila šok informacije o Ćurčićevoj, pa se obratila Slavnićevoj ljubavnici žestokim rečima! (VIDEO)

Foto: YouTube//Printscreen

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić za portal Republika prokomentarisala je aktuelnu ljubavnicu Anđelu Đuričić i šta bi joj poručila, ukoliko bi se pronašla baš na imanju u Šimanovcima. 

 

 

Sandra je iznela tvrdnje da smatra da Zvezdan Slavnić ne voli svoju ljubavnicu i da bi trebalo da ga ostavi baš zbog toga. 

Ani bih poručila da se pod hitno trgne, koliko čujem izglasana je kao drugi najveći folirant! Takvi ljudi prošle i pretprošle godine nisu uopšte dobro prošli napolju. Dovoljno je pratila rijaliti, zna se šta znači kada te narod izabere za tako nešto. Kose joj se dela i reči. Muka mi je od slabih žena, ona mora da dođe sebi, jer napolju ima decu kojoj je potrebna. Ne treba joj da izađe napolje kao veći ološ nego što je Zvezdan - ističe pevačica, pa se usmerila na Đuričićevu:

- Anđela se smirila, to mi se sviđa, ne skače više onako, čak i kad se brani, mi se sviđa. Vrišti, meni to ne smeta, navikla sam. Rekla bih joj da ostavi čoveka koji je ne voli - ističe Sandra za Republiku, tvrdeći da Zvezdan ne voli Anđelu.

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić Instagram

 

Potom je Sandra prokomentarisala i kako je reagovala kada je videla monstruoznu scenu u Zadruzi, kada je Zvezdan podigao klupu na Anu Ćurčić, želeći da je pogodi, ali su momci iz obezbeđenja prekinuli njegovo zverstvo brzo reakcijom. 

 

- Meni je to katastrofa, ja sam neko ko je uvek govorio da sam protiv nasilja. Kad je podigao klupu, pomislila sam da će je ubiti! - govori Sandra za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ISTINA

26.03.2023 16:02

Sta treba jos da se dogodi da se prekine ovaj "zabavni sou" ko ce da ode u zatvor ako se dogodi tragedija? Koliko jos pokusaja je potrebno da padne krv?