ZVEZDAN IDE DIREKTNO U ZATVOR, ČEKA SE REAKCIJA NADLEŽNIH: Slavnić udario Anđelu, ona ispustila jeziv krik od bola! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.03.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić dobila po nosu od Zvezdana Slavnića!

ZVEZDAN IDE DIREKTNO U ZATVOR, ČEKA SE REAKCIJA NADLEŽNIH: Slavnić udario Anđelu, ona ispustila jeziv krik od bola! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić svakodnevno pokazuje da ne može da suzbije svoju nasilničku stranu. Bivši robijaš je tokom emisije koja se prenosi uživo doživeo pomračenje prvo nasrnuo na Necu, koji je branio njegovu bivšu suprugu Anu Ćurčić.

 

Kad je kao razjareni bik pojurio ka Neci ispred njega se našla Anđela Đuričić koja je pokušala da ga zaustavi. U tom guranju sa obezbeđenjem, Anđela je pala, ali ga nije puštala. Uhvatila ga je za noge, nije dala da se mrdne, što se nije dopalo Zvezdanu pa je počeo udarati i gurati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H A T E (@h_8_____)

 

Ovo nije prvi put da je Slavnić udario Anđelu, ranijih nedelja se dešavalo da kada nasrne na nekog, Zvezdan udari ljubavnicu i uglavnom ona izvuče deblji kraj. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Melanija

26.03.2023 17:43

Nije je napao i Neca je najružnije vređao Anđelu pa ga je samo opomenuo a kritika je bila upućena Ani. Anđela je ko lavica branila svog partnera da ne nasedne na Necine i Pecine provokacije i zamalo izvukla deblji kraj. Zato ju je Zvezdan opomenuo s'obzirom na njeno (blagosloveno) stanje.

Joca

27.03.2023 20:11

@Melanija - Melanija treba da se stidis