TRUDNA ZVEZDANOVA LJUBAVNICA IZ KOCKARNICE? Slavnić čeka dete, a devojka ima OPASAN PLAN, neće znati šta ga je snašlo!

Autor:

Zadruga

13.03.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić napravio je dete ljubavnici iz kockarnice.

TRUDNA ZVEZDANOVA LJUBAVNICA IZ KOCKARNICE? Slavnić čeka dete, a devojka ima OPASAN PLAN, neće znati šta ga je snašlo!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ana Ćurčić iznela je sav prljav veš iz odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, između ostalog i da ju je varao sa radnicom kockarnice gde se kockao, a kako se sada navodi, devojka je u drugom stanju.

- Ta devojka je klinka kao i Anđela, ali je namazana. Čim je saznala da je, navodno, trudna, povukla se i skovala pakleni plan - priča izvor za Skandal i dodaje:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zvezdan Slavnić napravio dete ljubavnici iz kockarnice

- Kako se šuška sada po kockarnici, ona nema nameru da izlazi u javnost i daje bilo kakve izjave, ali čeka da Zvezdan izađe sa namerom da mu na kartu deteta uzme sve pare do dinara. Ona je zatreskana u njega kao i Anđela, ali isto tako ima u planu da ga opelješi. E sad, kako će to da izvede, nemam pojma, a ne bi me čudilo da ga ima u šaci i da može da ga ucenjuje, i to ne samo bebom koja je, navodno, na putu. Kada za to saznaju Ana i Anđela, tek će da bude karambol, verujte mi, njih sve tek čeka rijaliti napolju kada izađu, ovo je haos što gledamo, a pravi se tek zakuvava. Kako će ova mala što je mudro prosula priču samo u kraju da je trudna da se ponaša, videćemo, ali svakako verujem da će da im pomrsi konce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

13.03.2023 19:05

Rasplodni bik 😂