HILJADU KOBRI IZLAZI IZ NJE! Nada Topčagić URNISALA Anđelu Đuričić: Ko će ono sutra da oženi!?

Autor:

Zadruga

06.03.2023

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić surovo iskrena o ponašanju Anđele Đuričić.

HILJADU KOBRI IZLAZI IZ NJE! Nada Topčagić URNISALA Anđelu Đuričić: Ko će ono sutra da oženi!?

Foto: E-stock

O odnosu Anđele ĐuričićZvezdana Slavnića i Ane Ćurčić bruji javnost čitavog regiona, a imuna na celokupnu situaciju nije ostala imuna ni pevačica Nada Topčagić koja je žestoko oplela po Anđeli, a kako kaže, veruje da će Zvezdan i Ana ponovo biti zajedno.

- Sve mi je to tužno, mučno, katastrofa je šta se sve dešava. Ana Zvezdana jako voli. Mislim da će se oni pomiriti, toliko su proveli vremena zajedno, svašta prošli. Pomiriće se, on je njen život. Ovo što radi sa Anđelom?! Ma, nema veze to ništa, to puca, videćete! Šta misli Zvezdan, gde će kad izađe?! Ana ga je gledala kao dete, imao je sigurnost kroz život kraj nje - priča Nada, pa se osvrće i na Anine priče da je trpela nasilje:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić o Ani, Zvezdanu i Anđeli

- Grozno je da ja pričam da li verujem u to ili ne, neću ništa komentarisati. Ana je iskren čovek, emotivac, slomljena je. Zbog njega je promašila život, promašila sve... Šta je bilo između njih dvoje, najbolje oni znaju, ko smo mi da sudimo - kazala je Nada, koja je žestoko oplela i po Anđeli.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/samo_realno6

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- Katastrofa mi je, ne znam. Ono je jedna glava, hiljadu jezika. Hiljadu zmija iz nje izlazi, hiljadu kobri! Zmije koje palacaju jezikom! Zlo, majke mi! Od onakve devojčice iz "Zadruge 5"... Ovo sad, ovo je nešto strašno. Odakle onoliko snaga, nema 20 kila u njoj?! Da onoliko priča svima... Strašno. Razmišljam, jadni njeni roditelji, ali ti to ne možeš ništa, šta ćeš. Kad imaš s*ks, pa bar sakrij se, životinje se sakriju. Kako će sutra neko da je oženi? Niko od nas nije svetac, ali... Pa, gleda te otac, brat, komšiluk, stric, ujak... Strašno, majke mi - zaključila je Nada za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vladan

06.03.2023 21:32

Anđela se reklamira da sebi podigne cenu. Sve starlete iz Zadruge pre nje su znatno podigle sebi cenu.

Ана

06.03.2023 21:42

Анђела није добра јер је она кобра.