“PRETIO SI MOJOJ MAMI DA ĆEŠ ME ZAKOPATI SA DECOM” Ana izazvala Zvezdana da je udari, otkrivena jeziva istina! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.03.2023

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić su se suočili nakon drame u emisiji.

“PRETIO SI MOJOJ MAMI DA ĆEŠ ME ZAKOPATI SA DECOM” Ana izazvala Zvezdana da je udari, otkrivena jeziva istina! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić odlučila je da se suoči sa Zvezdanom Slavnićem nakon brutalnog sukoba. 

- Decu li mi još jednom budeš pomenuo...Nemaš nikoga jadniče jadni. Budeš li pomenuo Acu Bulića, ja ću te je**ti u usta. Voleo me i čuvao kao malo vode na dlanu, ono što ti nisi umeo. Uzimaš drugove vezuješ ih za radijator, prodao si ih - rekla je Ana.

- Je l' si rekla da si varala muža sa mnom - pitao je Zvezdan.

 

- Kako te nije sramota? Majku su ti gledala ta ista deca. Borim se za sebe jer si me tukao, potrošio sve što imamo i verovala ti pi**o da ćeš sagraditi nešto za nas. Ti si zatvorski pacov! Sa cimerom si bio dve godine, nisi mu rekla da mi je Aca Bulić prvi momak. Gde si nestao budalo jedna? - plakala je Ana.

- Nemoj da pričam šta si radila kockarko jedna debilska. Popu**š mi baš ku**c klošarko prljava. Budeš li čačkala, rećiću sve što si radila sa mnom. Za sve što si rekla, bićeš tužena - rekao je Zvezdan.

- Pretio si mojoj mami da ćeš da zakopaš i mene i decu - urlala je Ana.

- Hoćeš da kažem za ovo kar**e. Idi reci ljudima da si bila sa mnom godinu dana dok si imala muža - ponavljao je Zvezdan.

- Da sam ti ikada rekla u lice na slobodi, bila bih zakopana - ponavljala je Ana. 

- Tukla si kevu, je**m ti mater smrdljivu - rekao je Zvezdan.

- Tebe sram bilo šta izmišljaš - rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Roki

04.03.2023 08:27

Bivša je manipulator van serijski. Manipulacija nije vid inteligencije, već veštna koja se stiče od ranog detijsta itd- Agresivna ,psuje,vredja,izigrava sveticu i povredjenu ženu. Kada je on toiko loš bio, šta si tražila sa njim. Saučesnik si bila u svemu. Ako si bilja žrtva nasija zašat ga nisi priavila nadležim istitucijama već tražiš pomoć od "senke iz prošlih vremena". Gde ti je ponos i dostjanstvo jedne odmerene i pristojne žene. Ko može tebe da voli ??? Konradiktorna si u izjavama zato ne izigravaj povredjenu ženu, jer to nisi.Izgledo da ti je sitacija odgovarala Varala si oca svoje dece sa Zvezdanom.Dama ne možeš postati ako nisi,niti prestati ako jesi, ti si očigleno daleko od toga Prodaješ "prljav veš" za sitne pare....Tebi je prvenstveno hitno potrebna psiho terapija.Gde ti je ponos i dostojanstvo Plačeš a suza nigde, Da li si sesna, šta radiš svojoj deci ovakvih stvarima.Puna podrška Zvezdanu i prelepoj Andjeli....

ISTINA

04.03.2023 09:20

@Roki - Iza imena roki krije se posrnula zena QI MULJANE I MAJE. Ko ne poznaje psihologiju patoloskog lazova ovako komenarise. Kazes kada ju je tukao sto ga nije napustila pa evo sta dozivljava kada je resil da progovori a sta mislis sta bi dozivela da ga je prijavila. Sta misli zasto je bio 15 god. tamo gde je bio.? Covek gresi i treba mu dati novu sansu a on iz jedne greske u drugu i sa carapom na glavi opet u gresku i opet mu oprostis a on te javno prevari na TV-u ? Da li razumes o cemu ti pricam? Pa helgu je varao nkon 15 dana , da je alex prihvatila helga bi otisla u zaborav a da ne pricam o maji sta bi bilo...

Dara

04.03.2023 19:37

@ISTINA - Bravo za komentar . Pravo u metu !

AlexRa

05.03.2023 14:21

@Roki - Zamolila bih te da ne pričaš stvari o kojima pojma nemaš! Nemaš ti pojma šta znači manipulacija i Stokholmski sindrom!Da ga je prijavila tada, ispala bi zadnji cinkaroš i završila onako kako dotični završavaju...U ilovači! Znaš,zaljubiš se,budes kraljica,u svojim očima,jer on to nametne tako, a kad krene maltret, pa shvatiš da ti je polomio rebra i vilicu po stoti put i silovao te pendrekom iz zabave,bude prekasno da se izvučeš!Strah je najmoćniji neprijatelj! Sad pričam iz svog iskustva,da se zna. A što se tiče Ane-daj Bože da se presabere i izvuče,kao i Andjela, mada za nju mislim da nije ni zaslužila,a o toj lepoti koju komentarišeš no comm.! Ana je za nju avion,u svakom smislu,i ženstvenom,i kulturnom,ma redno...borila se za tu 'ljubav' do zadnje kapi krvi,bacila godine,da bi doživela vanserijski poraz na kraju,jer sve ovo jeste upravo TO-ŽIVOTNI PORAZ! I to je trenutno JEDINA činjenica. Hvala na pažnji i dovidjenja!