OTAC MONSTRUM? Otkriveni detalji odnosa Zvezdana i njegove ćerke, prva žena se jedva spasla od njega!

Autor:

Zadruga

24.02.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić otkrila sve o odnosu Zvezdana Slavnića sa njegovom ćerkom!

OTAC MONSTRUM? Otkriveni detalji odnosa Zvezdana i njegove ćerke, prva žena se jedva spasla od njega!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Prošle noći Ana Ćurčić doživela je nervni slom, nakon čega je donela šok odluku da iznese sav prljav veš o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem. Tom prilikom Ćurčićeva je ispričala da ju je Slavnić drao od batina. 

Pored toga, Ana je ispričala i o odnosu Zvezdana sa njegovom ćerkom, koji je šokirao sve.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

A njegovo dete - pitala je Šarmen.

Šta njegovo dete? Video je 20 puta u životu, treba spomenik da digne bivšoj ženi. Naravno da se spasla, a ona se moli Bogu da se ja spasem, to mi veruj. Ti mi pričaš o velikoj ljubavi, meriš temperaturu, divan si... On moju decu nije gajio, nije školovao, hranio, to nije ni svom detetu radio, a kamoli mojoj. To smo sve radili moj bivši suprug i ja. On priča da je alfa mužjak tako što ide u izolaciju i j**e - ispričala je Ana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

24.02.2023 18:02

Slusam , i povraca mi se od price. Iznosi prljav ves o njemu Zorici sa kojom se tu zblizila , sve iza njegovih ledja. Zasto je trpela tolike godine maltretiranje , zasto ga je izdrzavala ... zasto je trcala u zadruzi za njim , zasto je brinula o njegovom zdravlju ... zasto je fizicki nasrnula napolju na onu devojku sa kojom je prevario ....? Ona bi i dalje cutala , bila bi sa njim , volela ga ... da je nije pogodila njegova JAVNA prevara. Zasto je ulazila u Zadrugu ? Namesto sto patetise, mogla je da iskoristi to sto je on javno raskinuo sa njom da se od njega oslobodi . Neshvatljivo je da javno patetise , bez da se ikada tokom toliko godina takvog odnosa nije obratila nekoj nadleznoj ustanovi ! Ipak , mislim da su se njih dvoje sve zajedno dogovorili . Za naivne - da ona patetise , a on da je u novoj ljubavnoj prici. Sve to je pokusaj javnog mentalnog zaglupljivanja , zarad plasmana.

Odgovori 11 15
Hana

25.02.2023 10:19

@Zana - Zato jer mnogo zena u Srbiji čuti i trpi