TRUDNU TARU SIMOV RAZAPINJU NA MREŽAMA, ONA IM ZAPUŠILA USTA! Nađite novu zanimaciju od toga da li PUŠIM U TRUDNOĆI! Ko ste vi? (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.02.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Tara Simov koja je u drugom stanju je na udaru fanova!

TRUDNU TARU SIMOV RAZAPINJU NA MREŽAMA, ONA IM ZAPUŠILA USTA! Nađite novu zanimaciju od toga da li PUŠIM U TRUDNOĆI! Ko ste vi? (FOTO)

Foto: N. Pančić

Tara Simov

Bivša učesnica Zadruge Tara Simov, nedavno je obradovala svoje fanove, kada je objavila radosne vesti, da će ona i njen partner postati roditelji.

Tari se već sada vidi stomačić, a kako je pristuna u medijama, meta je raznih kritika, te je jedna od njih bila i konzumacija cigareta u drugom stanju.

Simova se oglasila na Instagramu, te žestoko odgovorila svima koji je kritikuju jer puši elektronske cigarete u trudnoći:

Republika

Foto: PrintscreenInstagram/Tara Simov

Tara Simov odgovorila na kritike

- Imam svog doktora, a vas niko ništa nije pitao - napisala je Tara kao odgovor na komentar: "Nemoj pušiti u trudnoći".

- Zamolila bih vas sve komplet, da nađete novu zanimaciju od toga da li ja pušim u trudnoći. Niti ste doktori, niti ste punoletni u većini slučajeva i na kraju krajeva, ko ste, bre, vi - napisala je Tara.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram/Tara Simov

Tara Simov odgovorila hejterima

Podsetimo, bivša učesnica Zadruge Tara Simov, ostala je upamćena po skandaloznoj rijaliti vezi sa Nenadom Aleksićem Ša, koji se zbog te prevare razveo od supruge Ivane Aleksić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasa

14.02.2023 17:23

Idi bre kuravo jedna,nije te sramota da ti ućutkavaš nekog! Pa zna ceo svet da ga ne vidiš iz usta!