TARA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Mislila je da nikada neće postati majka zbog problema sa jajnicima, otkrila sve detalje teške BORBE: Prošli smo kroz RIZIČNU trudnoću i KOMPLIKACIJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.01.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov javno potvrdila da je u drugom stanju, pa otkrila da se bori sa rizičnom trudnoćom.

TARA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Mislila je da nikada neće postati majka zbog problema sa jajnicima, otkrila sve detalje teške BORBE: Prošli smo kroz RIZIČNU trudnoću i KOMPLIKACIJE! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Tara Simov potvrdila je navode da će ona i njen dečko Danilo postati roditelji. Naime, ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kom se vidi njen trudnički stomak, kao i snimak ultrazvuka. 

Ona je ovim putem otkrila i da je prolazila kroz rizičnu trudnoću, ali da je konačno sve u redu.

- DA, DA I DA! Postajemo roditelji! Iskreno ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla... Ko me prati zna da sam se ja još pre par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najlepšu vest na svetu! Četiri meseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu! A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsrećnije dete na svetu! Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! Ljubavi tebi hvala za sav trud i živce zadnji period i najsrećnija sam što si baš TI taj! A za samo nekoliko meseci, ceo svet je naš, ti, bebče i ja! - napisala je Tara Simov na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamo neko

25.01.2023 19:01

Malo više je pocrneo😁