UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ ZADRUGE! Anđela Đuričić se zaletela u STAKLO, jezivi krici odzvanjaju imanjem! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.02.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić dožiela potpuno pomračenja uma, te nastavila da priređuje horor scene po "Zadruzi".

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ ZADRUGE! Anđela Đuričić se zaletela u STAKLO, jezivi krici odzvanjaju imanjem! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je doživela pomračenja uma i pretila da će polomiti sebi ruke i noge ako joj produkcija ne dopusti da napusti "Zadrugu" i ode kući, Anđela Đuričić se nije smirila i nastavila je da divlja po imanju u Šimanovcima. Naime, Crnogorka se u naletu besa zatrčala na staklena vrata i počela iz sve snage da udara po njima.

Kako niko nije uspeo da je smiri, zadrugari su jezive scene posmatrali u šoku, dok je Zvezdan Slavnić preko bubice dozivao obezbeđenje.

- Ljudi, dođite odmah, devojčica je! Vodite je, vidite da nije normalna - vikao je Zvezdan.

- Pustite me! Slomiću noge i ruke, pustite me napolje! Sklonite se od mene - nastavila je da preti Anđela.

- Kako da te pustimo, nagrdićeš se! Pa nisi ti Maja Marinković! Smiri se, hoćeš da se polomiš cela, da polomiš ruke i noge... Pa nisi ti psihički bolesna - govorio je Marko Janjušević Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić doživela nervni som Zadruga 6

U tom trenutku je došlo obezbeđenje i uhvatilo Anđelu za ruke i odveli je u pravcu zatvora, kako bi se smirila i odustala od jezivih ideja da naudi sebi.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
MINA

07.02.2023 09:33

glumata ygore od ljubomore sto je yveki u iyolaciju sa yenom

kraki

07.02.2023 09:45

Vec vidjeno, losa gluma

Sava

07.02.2023 10:47

Strašno, jezivo i tužno za gledanje. Roditelji, bavite se decom u vreme kad oni rasti i oblikuju svoju ličnost. Ne podržavajte njihove prazne snove da mogu biti misice, manekenke, pevačice, glumice...,da mogu biti popularne i zaraditi mnogo novca slikajući dupe i dojke, operišući noseve i ostalo. Kažu, batina je iz raja izašla, a ja to ne priznam nego tvrdim da je kniga, pravo obrazovanje i prisan odnos sa porodicom iz raja došao kao najvredniji dar i savet života.Kod Anđele postoji neki psihički problem, ne pomaže tu provereni "psihijatar" Lepi Mića koji za sve ima istu terapiju..."bori se za sebe, on tebe voli, bla,bla, bla...". Mića se odavno pretvorio u zaradu novca, postao je mašina koja ne poznaje ni svoj porodični život, ne deli sa njima radost Božića, Vaskrsa, rođendana i ostalih porodičnih okupljanja. I takavčovek savetuje mlade devojke da se bore za vezu sa bolesnim čovekom koji ima 46 godina i ne vidi svoju budućnost..Ako se Anđela vrati u rijaliti onda je i ivaj užas bio samo gluma i kopiranje Msje, Tare, Dalile. Ko hoće pobeći, taj i pobegne.

Mile

07.02.2023 13:06

drogiraju ih