ANĐELA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Jezive scene u Zadruzi, Crnogorka preti da će polomiti sebi RUKE I NOGE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.02.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić doživela potpuno nervno rastrojstvo, pa napravila haos u rijalitiju i sve digla na noge.

ANĐELA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Jezive scene u Zadruzi, Crnogorka preti da će polomiti sebi RUKE I NOGE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć su tokom emisije "Pretres nedelje" izabrani novi potrči, i to bivši nevečani supružnici, Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić, zbog čega je njegova ljubavnica Anđela Đuričić doživela nervno rastrojstvo i potpuno se slomila, urlala i lomila po imanju u Šimanovcima.

Mlada Crnogorka je, naime, otrčala najpre u radionicu, plačući, a Ana Spasojević je pokušavala da je smiri, međutim, bezuspešno. U nekom trenutku je u radionicu stigao i Zvezdan, kako bi video šta je Đuričićevu toliko uznemirilo, ali je ona još više podivljala kada ga je ugledala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đurčić kuka i plače Zadruga 6

- Makni mi se s očiju, ne mogu da te gledam - vikala je ona na Slavnića, ali on nije odustajao od namere da joj priđe i pokuša da je smiri.

- Ne mogu više da te gledam! Skloni se od mene - urlala je Anđela.

Anđela je zatim izletela napolje, urlajući iz petnih žila, a onda je počela da se baca i valja po zemlji, u čemu ni Slavnić nije uspeo da joj pomogne i urazumi je.

Iako je on davao sve do sebe da je smiri, to mu nije polazilo za rukom, što je njega iznerviralo i odlučio je da se povuče. Miljan Vračević i Ana Spasojević odveli su je u izolaciju, ali ona ni tu nije imala mira.

- Smiri se, dete drago, šta to radiš... Je l' treba luda kući da odeš - pričao je Vračević noseći Anđelu, dok se ona koprcala i nastavljala da pravi haos.

- Ne mogu više... Cičim, danima pričam da ne mogu više, psihički nisam dobro... Neću! Otvoritite mi vrata, hoću kući, slomiću i noge i ruke - pretila je Đuričićeva histerično, udarujući u zidove izolaciji i valjajući se po dušeku.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

07.02.2023 13:08

Glumičice, nećeš nas prevariti.