DA SE NAJEŽIŠ! Ana Ćurčić kroz suze ogolila dušu o prvom detetu koje je IZGBUILA nakon samo osam dana: Zvala se Aleksandra, mislim da je i I DALJE ŽIVA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.02.2023

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kako je Ana Ćurčić otkrila, nikada nije dobila bilo kakih papir da je dete rođeno niti umrlo, kao i da nije imala mogućnost da ga sahrani.

DA SE NAJEŽIŠ! Ana Ćurčić kroz suze ogolila dušu o prvom detetu koje je IZGBUILA nakon samo osam dana: Zvala se Aleksandra, mislim da je i I DALJE ŽIVA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, nedavno je u "lajvu" tokom ćaskanja sa Jovanom Tomić Matorom otkrila da je njeno prvo dete koje je dobila sa Draganom Acom Bulićem živelo svega osam dana, međutim, kako je tada istakla, ona sumnja da je ono i dalje živo.

Ćurčićeva je sinoć tokom emisije "Pretres nedelje" ponovo otvorila dušu na ovu bolnu temu i rasplakala se dok je pričala o ćerkici kojoj je dala ime Aleksandra.

- Ana, Matora ti je otkrila da je u jednom trenutku ostala bez člana porodice, a ti si joj ispričala da si izgubila svoje prvo dete. Da li te ova priča i ovo potenciranje sa Anđeline strane da bi rodila Zvezdanu dete, da li te to posebno zaboli? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

- Ne, nema to veze sa tom pričom. Meni je prvo dete umrlo. Rodila sam devojčicu, živela je osam dana, zvala se Aleksandra. Sa mojim prvim momkom, koji je moja velika ljubav. Imala sam 19 godina. To je bilo dete iz ljubavi, hteli smo da se venčamo. Rodila sam živu, zdravu, pravu devojčicu, posle osam dana je umrla. Pored toga mi je najveća bol što nikada nismo dobili papir da je živorođena, da je umrla, nisu nam dali da je sahranimo. Dobila sam papir da je spontani pobačaj, tako da postoji sumnja da je ona možda živa. On mi je mnogo pomogao, rastali smo se u velikoj ljubavi. Hteli smo da imamo opštinsko venčanje, ali moj kum je poginuo. Ta priča nam se nije dala nikako - prisetila se Ana kroz suze.

- Rekla si da on nije odustao od te borbe - dodala je voditeljka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

- On duboko veruje da je ona živa. Meni je rečeno da je rođena sa srčanim manama, svašta je tu meni pričano... Zato sam ja na decu jako slaba. Da li je živa, možda mi ovo bude prilika da saznam. Samo su došli i rekli da je umrla. Sa njim sam u odnosima, da kad ga okrenem u pet ujutru, on bi mi uvek pomogao. On ima dvoje dece, ja dvoje dece, on ima i dvoje unučadi, ali to nam je ostalo... - istakla je Ćurčićeva s knedlom u grlu.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
wall

07.02.2023 12:55

Prvo treba da se naježiš kad je vidiš i čuješ. Što se ne ježite što je Anđeli poginuo brat u 22.godini....to je nebitno a ova ćurka je jako bitna. Anđela joj rasturila brak a sama je ispričala da je nedelju dana pre zadruge htela da se razvede i da Zvezdan napusti stan. Dosta više pljuvanja po Anđeli jer je baba ljubomorna na njenu lepotu i mladost. Koga briga šta se njoj desilo jer i u toj priči spominje kako je bila sa najuticajnijim mučkarcem u BG.u. Što nije i sada sa njim nego je pročitao i šutnuo kao krpu. Mafija a prosta, iritantna do bola. Užas....prodala se skupo al pobediti neće. Pravda sa Anđelu...Anđela do pobede!!!!