MOKU SLAVNIĆA OSTAVILA ŽENA ZBOG NEDE UKRADEN: Zvezdanov otac bio u aferi sa pevačicom, otkrivamo sve detalje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić tvrdi da se s drugom suprugom razišao zbog toga što je hteo da zavede poznatu pevačicu, dok ona negira bilo kakvu vezu s njim

MOKU SLAVNIĆA OSTAVILA ŽENA ZBOG NEDE UKRADEN: Zvezdanov otac bio u aferi sa pevačicom, otkrivamo sve detalje!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nekadašnji legendarni košarkaš Zoran Moka Slavnić, koji je trenutno u žiži javnosti zbog učešća sina Zvezdana Slavnića u "Zadruzi 6", u kojoj svakodnevno priređuje šokantne scene, tvrdi da ga je druga supruga ostavila zbog Nede Ukraden. Naime, Moka je ispričao da je imao nameru da zavede poznatu pevačicu čiji je gost bio i na promociji njenog albuma krajem 2021, kada su zajedno zapevali njen čuveni hit "Zora je", nakon čega se razišao sa ženom.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Moka Slavnić

 

- Neda je velika diva. Tada sam od bivše žene dobio packe, naljutila se zbog Nede. Nije to prihvatila, ali žena i ja više nismo bili u intimnim odnosima. Otišao sam od nje pre dve godine. Više ne živimo zajedno. Ona me je spremala da odem na promociju Nedine ploče - ispričao je Slavnić u jednoj emisiji i otkrio kako je došlo do kontakta s pevačicom:

- Neda je davala intervju i ja sam to slušao. Pitao je koji je njen tip muškarca i ona počne da nabraja neke osobine, ja kažem: "Bogami, ja imam dosta tih osobina. Iz zezanja je nazovem i kažem: "Izvinite, čekam u redu, mogu li da se prijavim", tako počinje priča.

Ipak, na kraju se ogradio i priznao da on nije tip s kojim bi Ukradenova bila.

- Međutim, ona je jedna diva, mene shvata kao mangupa. Neda je ozbiljna žena i ne verujem da bih ja bio neka ciljna grupa - zaključio je slavni košarkaš.

Foto: RTV Pink

Neda Ukraden

 

Kada smo povodom Slavnićevih tvrdnji da ga je žena ostavila zbog pevačice pozvali Nedu, ona je negirala da je razlog ičijeg razvoda.

- Ne bih htela da komentarišem bilo čije izjave pogotovo što ne znam šta je čovek rekao... Hvala vam što ste zvali, ja sam neko ko veoma, veoma mnogo radi na celom Balkanu i ne bavim se nikakvim rekla-kazala pričama zbog čega je Moka ostavio ženu i žena Moku. To pitajte njega, a mene pitajte za moju karijeru, upravo se spremam za Frankfurt i šaljem klavijaturisti avionsku kartu. Nemojte se ljutiti, zaista ne bih da komentarišem, prvo, stvarno nemam pojma, on je bio jedan od gostiju kao što su mnogi, neke zovem ja, a nekada PR pozove neke zanimljive, poznate ljude, ne vidim šta je tu sporno što je došao na promociju i otpevao "Zora je", ne verujem da to može biti povod za bilo šta. Nisam ni u u kakvoj emotivnoj vezi. A za druge nemam pojma, verujte mi, ne mešam se u njihov privatan život i ko je koga ostavio, zašto i da li ga je ostavio niti šta je razlog, ja sigurno nisam jer nemam veze s čovekom - rekla je Ukradenova za Republiku.

Inače, posle pomenute promocije, nakon koje su i krenule priče o njihovom odnosu, Moka je bio taj koji je negirao emotivnu povezanost, dok je Neda ostala zagonetna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

- Nema veze s emotivnim životom. Bio sam počastvovan da budem na Nedinoj promociji novog CD. Neda me je pozvala i tu se završava svaki naš dalji kontakt. Ovu izjavu dajem zbog Nede, da njoj ne bude narušen bilo koji emotivni status ako je u njemu - govorio je tada bivši košarkaš, dok je pevačica ostavila prostora za insinuacije da u budućnosti možda postoje šanse da se njihovo poznanstvo razvije u nešto više:

- Uz sve poštovanje naše cenjene nekadašnje košarkaške legende gospodina Slavnića, mogu da kažem da mi nismo u vezi, a možda mi vi nagoveštavate nešto za novu godinu. On je vrlo simpatičan i drag čovek, pretpostavljam i ja njemu. To je sve što mogu da vam kažem!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Toma

30.01.2023 22:32

Nemoral na sve strane.

Aca

30.01.2023 22:56

I taj nije normalan ko i njegov sin,dobro je reko Kristijan Golubovic,Mokin sin je jajara boji se on od ove žene njegove

Bumbar

31.01.2023 07:31

@Aca - Kristijan Golubović veoma merodavan u bilo kom komentarisanju!

Nata

31.01.2023 08:40

Ovaj majmun je gori od sina Zvekija. Razveo se u 70 godina starosti i to po treći put.