LJUBAVNICA SE GUŠI U SUZAMA, JECA NA SAV GLAS I NE MOŽE DA SE ZAUSTAVI: Moli za oproštaj od roditelja, javno im se obratila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.01.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić se kaje zbog afere sa Zvezdanom, pa se obratila porodici i isplakala kao nikad do sad!

LJUBAVNICA SE GUŠI U SUZAMA, JECA NA SAV GLAS I NE MOŽE DA SE ZAUSTAVI: Moli za oproštaj od roditelja, javno im se obratila! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić zajecala je na sav glas, te se smogla snage da se javno obrati porodici i izvini zbog svega što im je priredila sa Zvezdanom Slavnićem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić jeca

- Počela sam da se gubim, Zvezdan mi je pružio sve što neko pre njega nije, šta da ranim. Teško mi je da vas spominjem, jer sam sve ovo uradila. Izvinite jer je sve pošlo u ovom smeru. Nisam znala da će mi se ovo desiti. Mama, neću se ljutiti ako mi ne pošalješ ništa od stvari, samo ti budi dobro. Svesna sam koliko sam vas izblamirala. Mama, molim te, samo budi dobro. Znam kako se na ovo gleda, tamo odakle sam ja... - rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ana

30.01.2023 10:00

Mama izvini.,ali, ja nastavljam dalje da vas sramotim i radim šta želim. Čemu onda izvinjenje? Leži u onom smeću 4 dana, na prljavom podu u prljavoj posteljini i nije u stanju da uzme metlu i krpu u ruke. Šporet nezna ni uključita kamoli ispeći pomrit, šniclu... Ona nezna ništa, samo talrnat za gutanje i skakanje je pokazala..

Cana

30.01.2023 11:57

Kako može da Bude toliko glupa . Kako produkcija dozvoljava da bude danonoćno u izolaciji, Nikada u Zadruzi nije bilo take. Andjela spava ceo dan u izolaciji, Car zauzeo rehab, a pre je rehab bio samo za bolesne sa gripom I temperaturom. Toliko dugo zadržavanje na reisko ostrvo takodje nije bilo. Neki spavaju po ceo dan I ne kažnjavuju se . Ove godine produkcija sve dopušta.