ZADRUGARKA UNELA MOBILNI U ZADRUGU, SADA SE POJAVIO SNIMAK: Skandal na imanju, reči koje je uputila su šokantne! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.01.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić nedavno je unela telefon u Zadrugu i snimila video koji je postao viralan iz Bele kuće.

ZADRUGARKA UNELA MOBILNI U ZADRUGU, SADA SE POJAVIO SNIMAK: Skandal na imanju, reči koje je uputila su šokantne! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Pravila rijalitija ,,Zadruga" jeste da su zadrugari izolovani od spoljnog sveta i informacija koje kruže oko njih. S toga, pre ulaska u rijaliti mobilni telefoni ostaju izvan kapija imanja u Šimanovnica. 

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Sandra Rešić Amig show

 

No, nedavno je pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić pevala na žurki zadrugarima, a pre nego što je počela sama proslava, ona se oglasila iz Bele kuće. Naime, Rešićeva je uzela telefon i snimila deo atmosfere iz Bele kuće i to postavila na društvene mreže. 

Na mestu zločina - našalila se Sandra tokom snimanja. 

Taj snimak se sada pojavio na jednog Instagram stranici kako je Sandra unela telefon u Zadrugu, a detaljnije možete pogledati u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading