GOLA SLIKA FILIPA CARA KRUŽI INTERNETOM: Kamera u Zadruzi uhvatila kadar njegovog ponosa, pljušte urnebesni komentari! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.01.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internetom kruži slika Filipa Cara potpuno nagog.

GOLA SLIKA FILIPA CARA KRUŽI INTERNETOM: Kamera u Zadruzi uhvatila kadar njegovog ponosa, pljušte urnebesni komentari! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zadrugar Filip Car važi za najvećeg šmekera u Zadruzi, koji je prešao preko više rijaliti učesnica nego što je možda i zamišljao da može. Iako je aktivan u intimnim odnosima sa zadrugarkama, koje menja na nedeljnom nivou, retko da smo ikada mogli da ga vidimo u obnaženom izdanju. 

 

Međutim, kamerama na imanju ništa ne može da promakne, pa se sada proširila fotografija Filipa Cara na kojoj je potpuno nag. On se tuširao u spoljnom kupatilu, a tom prilikom je izašao napolje, a onda se kamera momentalno okrenula ka njemu i uhvatila kadar na kojoj je on potpuno go. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jasi_jasi_svi_su_nasi

 

Komentari su se usijali ispod fotografije na Instagram stranici. 

- "Vidi mu ćune, prava pionirska", "Kikiriki u kaputu, ups, bez kaputa", "Koja sramota" - bili su samo neki od komentara ispod fotografije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Рашо

12.01.2023 20:21

Гола слика? Да ли стварно има обучена слика?