SIMIĆA RASKRINKAO CIMER IZ ZATVORA! Otkrivena istina o vremenu kada je bio iza rešetaka: Laže kao pas!

Autor:

Zadruga

06.01.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o periodu kda je Bojan Simić bio u zatvoru.

SIMIĆA RASKRINKAO CIMER IZ ZATVORA! Otkrivena istina o vremenu kada je bio iza rešetaka: Laže kao pas!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojan Simić je danas u radio emisiji kod Filipa Cara pričao o svom životu žestokog momka sa ulice i danima provedenim u zatvoru. Naime, Simić je Caru ispričao kako su jednom prilikom izbacivali jednog zatvorenika iz ćelije i ostale dogodovštine iza rešetaka.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Bojan Simić o vremenu u zatvoru

Ekipa Republike došla je Bokijevog cimera iz zatvora koji je hteo da ostane anoniman i koji je ispričao pravu stranu njegovih šest meseci koje je proveo iza rešetaka.

- Boki laže kao pas, taj covek koga su izbacivali iz ćelije i omalovažavali to je bio zapravo Simić, o sebi je pričao u drugom licu. Ne znam čemu gluma da je on žestok momak, kad je proveo samo šest meseci u zatvoru, a ne godine, kako to izgleda kad on priča. Iz više izvora znam da on priča bajke tamo njima u rijalitiju, jer je istina mnogo drugačija - rekao je dobro obavešten izvor za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading