JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA LOM U ZADRUZI: Voditeljka digla sve na noge u Beloj kući, "IZREŠETALA" zadrugare pitanjima, pa pokazala šta ume! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.01.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim je ušla u "Zadrugu" voditeljka Jovana Jeremić napravila je opštu pometnju.

JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA LOM U ZADRUZI:  Voditeljka digla sve na noge u Beloj kući, "IZREŠETALA" zadrugare pitanjima, pa pokazala šta ume! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka Jovana Jeremić bila je sinoć specijalni gost, pa je sa Ivanom Šopić ušla u Belu kuću, radi specijalne emisije. 

Zadrugari nisu krili oduševljenje njenim dolaskom, a onda su započeli muzičku igricu. Tokom noći učesnici rijalitija bili su lepo raspoloženi. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Jeremić u Zadruzi

Nakon ulaska u Zadrugu, Jovana Jeremić se obratila zadrugarima.

- Prvi put sam u Beloj kući. Vodila sam jutarnji program koji je bio preko 12 sati, što zajedno dođe 24 časa. Velika čast mi je što sam ovoj noći gošća. Rijaliti je mene proslavio, naučila sam prve lekcije. Rijaliti je život, spontanost i neizvesnost. Mnogo mi je drago što sam ovde jer je "Zadruga" najgledanija i nivo je u svakom smislu. Prvi put sam ušla u Belu kuću, lepše još izgleda uživo, lepa je i prijatna atmosfera - poručila je Jovana.

- Sada je dšlo vreme da kažemo zbog čega smo došle. Počinje muzička igrica. Morate da se podelite u dve grupe. Sa jedne strane će biti žene, a sa druge muškarci. Kad krene muzika, svako mora da drži ruke iza leđa. Što jače lupite jajetom on glavu, da mi ono puklo - rekla je Ivana.

Zadrugari su nastavili da igraju specijalan izazov, a voditeljke Jovana Jeremić i Ivana Šopić maksimalno su bodrile svoje ekipe i plesom i pevanjem im davale motivaciju da što pre pogode pesmu koja je puštena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading