SKANDAL JADRANKE BARJAKTAROVIĆ NE PRESTAJE DA TRESE REGION! Pevačica ponovo PLJUNULA na Srbiju, a ovako je nekada gradila karijeru i bila jedna od omiljenih pevačica u našoj zemlji!

Autor:

Zabava

03.01.2023

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadranka Barjaktarević ponovo udarila na našu zemlju.

SKANDAL JADRANKE BARJAKTAROVIĆ NE PRESTAJE DA TRESE REGION! Pevačica ponovo PLJUNULA na Srbiju, a ovako je nekada gradila karijeru i bila jedna od omiljenih pevačica u našoj zemlji!

Foto: ATA Images

Crnogorska pevačica Jadranka Barjaktarević ponovo je napravila skandal neviđenih razmera.

Naime, nakon što je pre dve godine nakon izbora i promene vlasti u Crnoj Gori, na jednoj političkoj proslavi u Podgorici pevala pesmu Mitra Mirića ''Ne može nam niko ništa'' sa izmenjenim stihovima ''jači smo od Srbije'', kada se čitava javnost digla na noge, te su joj od tada sva vrata u našoj zemlji zatvorena, ona očigledno nije naučila lekciju.

 

 

Sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak sa ovogodišnjeg nastupa za Novu godinu u Crnoj Gori, gde je ponovo pevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" dok su gosti bili u transu, a ona osmeh nije skidala s lica.

Jedan od prisutnih je uzeo mikrofon, te takođe pevao pesmu u izmenjenom obliku, a Jadranka je pucala od ponosa, iako nema razloga da se ponosi ovako sramotnim činom. Jasno je da ne prestaje da provocira zemlju i narod koji ju je proslavio i hlebom hranio.

Foto: Instagram

Jadranka Barjaktarović pre dve godine je pevala na proslavi jedne političke partije

Podsetimo, ona se sa svoje 24 godine pojavila na muzičkoj sceni Srbije, kada se takmičila u muzičkom šou programu ''Zvezde Granda'' kada je osvojila visoko drugo mesto.

Imala je jedne od najposećenijih nastupa, a neretko je bila gost u svim emisijama i srpskim televizijama. Međutim, nakon skandala koji je napraviila zabranjen joj je ulazak u Srbiju, a broj fanova joj je rapidnom brzinom opao.

Foto: printscreen/instagram.com/jbarjaktarovicofficial

Jadranka Barjaktarović ponovo pevala izmenjeni tekst pesme Mitra Mirića

Ona se tada oglasila i tvrdila da joj nije bila namera nikoga da uvredi.

- Mnogo mržnje ima među vama! Svakom se desi u životu da pogreši, a vi ste kao bezgrešni?! Da se razumemo, nije mi bila namera nikog da uvredim i ponizim, volim obe zemlje, volim moju Crnu Goru, volim i Srbiju. Ne znam zašto ste se svi našli uvređenima, pa sam ja za vas trenutno najveći neprijatelj?! Sve ste u životu sredili, pa se bavite mnome - napisala je pevačica tada i dodala:

- Rekla sam da sam pogrešila, da nikakvu lošu nameru nisam imala, atmosfera me je ponela, pevala sam onako kako su ljudi u publici pevali sa mnom. 

Da je lagala i tada kada se pravdala, dokazala je i ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Brkjaktarovic

04.01.2023 06:01

Romkinja ostaje romkinja.Bruka i sramoti romsku zajednicu