NIKOLIJA I VESNA DOŽIVELE FRAS ZA DOČEK! Preživele stravičan ŠOK, pomislile na NAJGORE, otkriveni svi detalji drame!

Autor:

Zabava

03.01.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabrinule se za Relju koji je pevao na splavu koji je potonuo.

NIKOLIJA I VESNA DOŽIVELE FRAS ZA DOČEK! Preživele stravičan ŠOK, pomislile na NAJGORE, otkriveni svi detalji drame!

Foto: Ata images

O incidentu koji je izbio u novogodišnjoj noći na splavu ''Fristajler'' i dalje se priča, a kako je za doček pevao Relja Popović, njegova partnerka Nikolija Jovanović i njena majka Vesna Zmijanac su pretrpele veliki šok.

Foto: Republika

Relja Popović pevao je za doček Nove godine na Fristajleru

Naime, usled hitne evakuacije i haosa koji je nastao kada je splav počeo da tone, Relja se neko vreme nije javljao na telefon Nikoliji, koja je za situaciju na splavu saznala preko medija i društvenih mreža na kojima su se pojavljivali snimcki i fotografije.

- Nikolija nije mogla da zamisli gori početak 2023. Kad su do nje došle vesti da je splav na kom je Relja pevao počeo da tone, nije mogla da poveruje šta vidi. Zbog snimaka na kojima se vidi kako ljudi vrište i beže, a hladna voda ozbiljno prodire na splav toliko se uplašila da je odmah počela besomučno da zove nevenčanog supruga. On se, kao za inat, nije javljao zbog čitavog haosa koji je nastao, što je nju jako uplašilo. Kako se u prvim momentima nije znalo da li ima povređenih, Jovanovićeva se zabrinula da mu se nešto nije desilo. Relja u čitavoj gunguli nije uopšte registrovao da mu telefon zvoni, pa je ona zvala i članove njegovog tima, ali ni oni nisu obraćali pažnju na telefone, već su svi bili skoncentrisani na to da izađu sa splava što pre - kaže izvor Kurir i dodaje:

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nikolija Jovanović se zabrinula za Relju

- Međutim, kako je postojao samo jedan izlaz, u roku od nekoliko minuta tamo je nastao haos i nije se znalo ko preko koga ide. Tu je bio zaglavljen i Relja, koji joj se, kad je izašao na čistinu i došao do automobila, odmah javio da je na bezbednom i da se ne brine, kao i da je krenuo kući. Uopšte joj nije bilo svejedno, kao ni Relji, koji je bio baš smoren zbog svega i bilo mu je jako žao što se ovaj doček neslavno završio - ispričao je izvor za pomenute medije i dodao da se za Popovića zabrinula i Vesna Zmijanac.

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac

- I Vesna se jako uplašila za Relju. Nisu hteli ništa da joj kažu dok nije završila s pevanjem. Odmah ih je zvala, ali se u prvi mah nisu javljali na telefon, pa se dodatno stresirala. Kad joj je Nikolija rekla da je sve okej i da je Relja već kod kuće, laknulo joj je. Baš se na njoj videlo koliko se uznemirila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading