JADNO DA JADNIJE NE MOŽE BITI! Nova diskrminiše one koji nisu iz Beograda

Autor:

Vesti

03.01.2023

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svom portalu pišu da naša prestonica smrdi i da je "odrpan".

JADNO DA JADNIJE NE MOŽE BITI! Nova diskrminiše one koji nisu iz Beograda

Foto: Printscreen

Hejterski portal Nova, kojim diriguje tajkun Dragan Šolak, besramno je uvredio sve građane Srbije koji poreklom nisu iz prestonice.

Na ovom portalu, koji se u svakoj prilici i svakom mestu samoreklamira kao nezavistan i objektivan, naime, objavljen je sraman tekst pod naslovom "Svi mi koji se radujemo kada 'Beograđani' odu kući za praznike", u kojem se kao centralna teza iznosi stav da je Beograd lep kada "Beograđani" odu svojim kućama.

Da sve bude gore po medijske kerbere tajkuna Šolaka, autorka sramnog pamfleta osim očigledne diskriminacije svih koji nisu rođeni u prestonici, se nije libila ni da potkači beogradske simbole poput Beograd na vodi, Trga republike...

Foto: Printscreen Nova.rs

 

U sramnom tekstu ona piše da prestonica "smrdi na kanalizaciju", kao i da je "prazan Beograd siv, zagađen, odrpan i pun tužnih ljudi".

Takođe, ona piše i o tome da u Beogradu nema gde da se ode jer je "Ada Ciganlija prepuna kafića", kako je Zemunski kej raskopan...

Nema sumnje da je ovaj tekst još jedan dokaz otvorenog prezira Šolakovih poslušnika prema Srbiji i Srbima, kao i svemu dobrom što je u proteklom periodu urađeno u srpskoj prestonici.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading