DALILA DRAGOJEVIĆ ZAVRŠILA U MASNICAMA I PODLIVIMA! Uznemirila fanove novim slikama, ovaj prizor ostavio je sve u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.12.2022

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević doživela je peh, pa podelila sa pratiocima na Instagramu šokantan prizor

DALILA DRAGOJEVIĆ ZAVRŠILA U MASNICAMA I PODLIVIMA! Uznemirila fanove novim slikama, ovaj prizor ostavio je sve u ŠOKU! (FOTO)

Foto: zadruga printscreen

Dalila Dragojević

Dalila Dragojević sinoć je prisustvovala spektaklu Miroslava Ilića u Štark areni, a u jednom trenutku se popela na binu, zbog čega su je mnogi okrivili da je želela da "ukrade šou", a nekoliko stati kasnije bivša zadrugarka objavila je fotografiju kojom je zabrunula mnogobrojne pratioce na Instagramu.

Naime, Dragojevićka je sinoć doživela peh, a na slici koju je postavila na Instagramu moglo se videti da se na njenoj nozi nalaze masnice i podlivi.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Dalila Dragojević

Dalila je vrlo brzo obajsnila šta joj se desilo.

- Ovakvu modricu nikad nisam imala. Sinoć naravno u štiklama, ne znam kako sam se zakačila, ali sam pala vrlo čudno... Nisam osetila bol, tek danas kada sam se probudila imala sam šta da vidim - započinje Dalila svoju objavu.

Ona je dalje istakla da su joj se prijatelji smejali i da niko nije shvatao ozbiljno.

- Ovo im je bilo smešno jer moj pad uopšte nisu videli osim jednog koji je i pijan prišao da mi pomogne da ustanem. Ljudi to je bio pad godine, pala sam ljudima u drugi separe leđima - završava objavu Dalila.

U nastavku teksta pogledajte sliku Daliline povrede, pa sami zaključite koliko je bilo ozbiljno:

Republika

Foto: zadruga printscreen

Dalila Dragojević pokazala modricu kojoj je zaprepastila fanove

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading