MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ KREĆE U VETERNIK DA SE SUOČI SA DRAGOJEVIĆIMA: "On je na lekovima ceo život zbog Dalile, sledi tužba" (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.12.2022

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Aleksandre Nikolić, Slovenka oglasila se nakon što je Dejan Dragojević raskinuo sa njenom ćerkom!

MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ KREĆE U VETERNIK DA SE SUOČI SA DRAGOJEVIĆIMA: "On je na lekovima ceo život zbog Dalile, sledi tužba" (FOTO)

Foto: Republika TV., Youtube.com printscreen

Aleksandra i Slovenka Nikolić

Dejan Dragojević ove večeri javno je stavio tačku na vezu sa Aleksandrom Nikolić, nakon čega smo pozvali njenu majku Slovenku, koja ne može da dođe sebi od besa.

- Šta je radila, šta je radila?! Nemoj da mu odem ja tamo, da mu ja uradim! Šta je radila?! A šta radi on, je l' se to neko pita?! - vrištala je Slovenka, koja se još više razbesnela kada je čula da je Dejan izjavio da je pio lekove zbog svega što mu Aleks priređuje u "Zadruzi".

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/printscreen

Slovenka o Dejanu Dragojeviću

 

- On na tabletama zbog Aleksandre, ma šta to pričate?! On je na tabletama zbog Dalile godinama, to zbog nje pije, šta to pričate?! Nemojmo da smo neljudi, nećemo dati dušu đavolu! Zašto moju Aleksandru svi osuđuju?! On je na tabletama šest godina, išao je po psihijatrima, kod hodža... Nemoj ja da počnem, pa da osujem drvlje i kamenje po njemu! Imam svašta da kažem, ali neću!

- Moja Aleksandra nije kriva! Za šta je kriva?! Šta je uradila, opet vas pitam?! Ako mi dete padne u depresiju, sve ću da tužim, krsta mi moga, posta mi moga! Neće se dobro završiti, dete sam svoje lečila 15 godina, imam papire sve! Ako joj se pogorša stanje zbog situacije nepravedne, neće dobro da bude! Ljudi udaraju na moje dete, svakome je pomogla, učinila. Ja nisam smela da pisnem, A da kažem za tog Dejana zbog nje. Sa mnom su se zaj*bavali mnogi, pa su mnogi naj*bali! Nemoj da se zaj*bava narod ovaj sa mojim detetom! Ozbiljno će odgovarati za svaku njenu suzu! Pokrenuću se, kunem se Bogom i postom kojim postim, neće biti dobro mnogima!

Foto: Youtube.com printscreen

Dejan Dragojević raskinuo sa Aleksandrom Nikolić

 

Na pitanje da li će zvati Dejana da rasprave, Slovenka kaže:

- Neću ga zvati, ići ću lično u Veternik tamo! Ja luda nisam, sa mnom se niko neće zaj*bavati! - rekla je Slovenka za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bunmbar

03.12.2022 22:08

? Bože žena se kune u boga inu krst a jezičina sačuvaj bože!?

jasna

04.12.2022 03:32

ma goni te ga dodjavola glumac se nije rayveo tera aleks od sebe pa sad mu kriv djavo glumata gra rijaliti