PREBIĆU ZVEZDANA KADA BUDEM UŠAO! Moka Slavnić BESAN, progovorio o odnosu sina i Aleksandre, najavio ŽESTOK susret sa Ćertićem: Sa njim ću se ja OBRAČUNATI!

Autor:

Zadruga

24.11.2022

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić iskreno o sinu Zvezdanu i njegovom odnosu sa Aleksandrom Nikolić.

PREBIĆU ZVEZDANA KADA BUDEM UŠAO! Moka Slavnić BESAN, progovorio o odnosu sina i Aleksandre, najavio ŽESTOK susret sa Ćertićem: Sa njim ću se ja OBRAČUNATI!

Foto: Starsport, Youtube/Zadruga Official

Odnos Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića nedeljama unazad je pod lupom javnosti. Mnogi koji gledaju rijaliti program primećuju varnice među njima, a spekulacije se šire i Belom kućom.

Aleksandrin dečko, Dejan Dragojević se ne oglašava po pitanju ove teme, dok Zvezdanova supruga Ana daje izjave koje intrigiraju čitavu javnost. Naime, ona je najpre rekla kako veruje svom suprugu, potom da ne želi da komentariše ništa, a izjava koja je najveću buru podigla jeste da jedva čeka kraj ''Zadruga'' da napravi svadbu suprugu i Aleksandri.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić i Zvezdan Slavnić

Mi smo ovim povodom kontaktirali Zvezdanovog oca, Moku Slavnića koji nam je otkrio da pomno prati rijaliti i učešće sina, a onda i prokomentarisao snajkine izjave, kao i ponašanje Uroša Ćertića koji je nedavno sa Slavnićem ušao u sukob.

- Naravno da pratim Zadrugu, moram. Ono što je Ana rekla za svadbu Zvezdana i Aleksandre je bila ironična. Ona odlično zna ko je Zvezdan, kao i ja, i svi smo ponosni na njega. Njemu nije otac kriminalac da bi i on to bio, osvetlao je svoj obraz. Ima svoj put i cilj i drži se njega - počeo je Moka, koji se potom osvrnuo na Zvezdanov odnos sa Aleksandrom Nikolić o kom se toliko govori:

Republika

Foto: ST/A.Nalbantjan

Moka Slavnić

- Zaštitnički je nastrojen prema ženama isto kao i njegov otac. Aleksandrina majka je rekla: ''Sve se vidi''. Pa šta se vidi? Gledamo li mi isti program? Govore o nekim pogledima, to su gluposti, tu ništa ne postoji.

Kako je Zvezdan ušao u sukob sa Urošem Ćertićem i to upravo zbog toga što je rekao da postoje simpatije između njega i Aleksandre, Moka ne krije da ga je Uroš razočarao.

- Ćertić je sve iskonstruisao, tamo samo zlo vlada, a nikad se nije desilo kao sada da za nekoga imaju samo reči hvale kao za Zvezdana. On je sebe dao na dlanu, svoju životnu priču i sve. Uroš se tako zakačio i za Jelenu Golubović, samo da bi joj napakostio i bio u centru zbivanja - priča Slavnić i dodaje:

Republika

Foto: YT Printscreen Zadruga Official

Uroš Ćertić

- Kad budem ušao za Novu godinu, Zvezdana ću da prebijem zbog pominjanja 15 godina robije, nema potrebe za tim. A Ćertic kad tako kaže da poštuje njegovog oca i da ga voli, e sa njim ću se ja obrčcunati, go*no će mu se zalediti. Pominje Dorćol, stanove, neki život, pa gde je to šmekersko ponašanje? Izdao je Zvezdana, da ceni i poštuje i njega i mene, ne bi tako zakuvao stvari, prećutao bi, posebno jer zna da tu ništa ne postoji, sve je ovo namerno uradio. Između Zvezdana i Aleksandre se vidi da nema ništa - zaključio je za Republiku Moka Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ila

25.11.2022 10:47

Lično mislim d Zvezdanu režiraju jprevaru sa Aleksandrom.....To je rijaliti, zla, nemorala i bluda. Njegov supruga nenka uživa sa svojom dečicom u miru i da mnogo ne pridaje značju dešavanja. Ipak, Zvezdan bi trebao da se malo odmakne od Aleks, jer je oženjen.Ona ako mu dajepovoda i bilo kakve signale, onda ona nije u vinklu i Deki će je otkačiti za sva vremena.