ALEKSANDRA UHVAĆENA U PREVARI DEJANA DRAGOJEVIĆA: Starleta smuvala bivšeg dečka najbolje drugarice! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.11.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić optužena je prošle noći da ima emocije prema Marku Markoviću, budući da mu je dala jastuk Dejana Dragojevića da spava na njemu!

ALEKSANDRA UHVAĆENA U PREVARI DEJANA DRAGOJEVIĆA: Starleta smuvala bivšeg dečka najbolje drugarice! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći tokom ,,Igre istine" Lepog Miće pokrenula se nova afera ,,Jastuk". Naime, zadrugari su primetili varnice između Aleksandre Nikolić i ni manje, ni više, nego bivšeg dečka Milica Veselinović i Stanije Dobrojević, Marka Markovića, što je izazvalo veliku polemiku.

- Kakav odnos imaš sa Aleks? - pitao je Mića.

- Nikakav - odgovorio je Marko.

- Da li spava na Dejanovom jastuku? - pitali su Stefanović i Sanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

 

- Krajnje drugarski - nastavio je Marković.

- Cela kuča priča da je Milica izdala Aleks za dron jer je videla ovo - ubacio se Neca.

- Na jastuku spavam jer ima neke zanimljive sijalice. Ovo su budalaštine klasične - nastavio je Marko.

- Ova tema je krenula pre neki dan, ja sam se iznervirao jer ju je Aleksandra nastavila. Došlo je do toga da je uzrok konflikta između Aleksandre i Milice to što je ona primetila to odavno. Marko ima pravo da ima afinitete, ali Milica je primetila da Aleksandra ima afinitete prema Marku - rekao je Ivan Marinković.

- Da li sam ja to rekla? To zadrugari pričaju, za jastuk, pričaju da on skloni Dejanovu sliku, spava na Aleksandrinoj. Meni se dolazi i priča - ustala je Milica.

- Ko? - pitao je Lepi Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i afera ,,Jastuk"

 

- Ja sam pričala još prošle nedelje kod Drveta, detalje neće iznositi, to sam dala gledaocima, neću im dati priliku da se izvuku - ubacila se Sanja Grujić.

- Marko, spavaš na glavi Dejana, tako kažu. Kako bi se ti osećao da si ti spolja, a neko to tvojoj devojci radi? - pitao je Mića.

- Najopuštenije moguće, dok ne vidim nešto sa strane moje devojke. Normalno bih se osećao, najopuštenije moguće. Najnormalnije moguće smo pričali - istakao je Marko.

- Samo da se nadovežem na temu. Da ja nešto krijem, da ima neki flert, ne bih dala Marku da spava na jastuku mene i mog dečka. Da, uzeo je i spavao na jastuku, tražio je. Što se tiče Marka, gledaoci su upućeni u naše razgovore. Dva dana sam plakala zbog svojih postupaka, bila loše, on zna momak da se osećam loše. Ovde ispada da ja treba da sedim u ćošku, gledam u pod, nemam komunikaciju. Da porazgovaram sa lusterom, sa lusterom će me povezati - ustala je Aleks.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Marković i afera ,,Jastuk"

 

- Sve pada u vodu, jer te je Milica izdala odmah. Svaki put kad je trebalo da bude u odnosu sa nekom devojkom, nazivala si ga kerićem - skočila je Sanja.

- Ovako, poenta priče je da hoćete da me spojite sa bilo kim. Ćutite za neke veće stvari. Isto tako, nekome da se ja svidim ovde, nije moja krivica! - zaurlala je Aleks.

- Marko, da li si hteo da isprovociraš nekoga? - pitao je Ivan.

- Ne - odgovorio je Marko.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading