LETELO PERJE U ZADRUZI 6! Bebica pokušao da nasrne na Zolu, gađao ga bubicom, reagovalo obezbeđenje: Macanković ŽESTOKO kažnjen! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.11.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica nije izdržao, pa je fizički nasrnuo na Zolu

LETELO PERJE U ZADRUZI 6! Bebica pokušao da nasrne na Zolu, gađao ga bubicom, reagovalo obezbeđenje: Macanković ŽESTOKO kažnjen! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Lazar Čolić Zola Nenad Macanović Bebica su ušli u žestok sukob u dvorištu, koji je ubrzo eskalirao tako što je Bebica nasrnuo na njega i udario ga bubicom

Munjevitom reakcijom obezbeđenja, sprečen je dalji sukob dvojice zadrugara, koji su se u nedeljama za nama svađali zbog Miljane Kulić. 

- Ja mu nisam ništa loše rekao, nisam mu se ni obratio - rekao je Zola

- Rekao sam da mi se ne obrađaš. Je*em li ti mamu u pi*ku onu retardiranu Dođi, polako samo - rekao je Bebica.

- Nemaš mu*a. Ti si lud - kazao je Zola.

- Šta hoćeš? Rekao sam da mi ime ne uzimaš u usta - rekao je Bebica.

-T i si sprdnja cele nacije. Je l' si ti svestan ko te traži? - rekao je Zola.

- Ko me traži - kazao je Bebica.

 

A kako je agresivno ponašanje strogo kažnjivo i ne toleriše se, Veliki šef je doneo odluku da Bebicu kazni dvonedeljnim honorarom, zbog toga što je udario Zolu bubicom.

Kako je Marija Kulić odlučila da odvuče Nenada Macanovića Bebicu od Zole i daljih problema, Čolić nije prestajao sa provokacijama, ali se tu umešao Bojan Simić, kom se Bebica uneo u lice.

- Šta je bilo bre - rekao je Bebica Bojanu i uneo mu se u facu.

Obezbeđenje je sprečilo dalje sukobe, a Zola se sklonio u kazino.

Pre same tuče, Miljana Kulić je u kazinu raskinula sa Bebicom, i to je jedan od razloga što je Macanović pobesneo i izgubio kompas.

- Raskidam sa tobom! Ne volim te i Boga mi raskidam sa tobom. Rekao si mi: "Marš". Sad si pokazao svoje pravo lice. Ne volim te shvati, na silu sam sa tobom - govorila je Miljana.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading