OBNOVILI LJUBAV! Anja i Cvele dali vezi drugu šansu: Prošli smo devet krugova pakla!

Autor:

Zadruga

01.11.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari ponovo zajedno.

OBNOVILI LJUBAV! Anja i Cvele dali vezi drugu šansu: Prošli smo devet krugova pakla!

Foto: Instagram.com

Rijaliti-par Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele, kako ekskluzivno saznajemo, ponovo su zajedno! Naime, Anja i Cvele su samo za Rijaliti progovorili o pomirenju i kako je uopšte došlo do toga. U intervju za naš list Anja i Cvele ispričali su da su dugo pokušavali da prevaziđu probleme, a napokon su u tome i uspeli.

- Uspeli smo da pričamo, mi se nismo mnogo viđali nakon što smo raskinuli, ali smo tako s vremena na vreme komunicirali, pokušavajući da vidimo gde zapinje jer smo bili svesni da i dalje postoje emocije, ali da nešto koči. Čak ste i vi na portalu Republika imali paparaco kod našeg druga na rođendanu, sretali smo se, ali sad je došlo do pomirenja - započinje Anja, na šta se Cvele nadovezao:

Republika

Foto: St/N. Pančić

Anja Todorović

- Pa da, u pravu je Anja, ja sam bio svestan da je volim, nisam mogao bez nje, bile su tu druge devojke, njoj su prilazili momci, ali džabe, na kraju dana smo opet mislili jedno na drugo. Prošli smo stvarno devet krugova pakla, što kroz rijaliti, što van njega, bilo je tu svega i svačega, svađa, ali seli smo na ručak, videli se, odlučili da damo našem odnosu još jednu šansu i videćemo kako će to biti.

Anja je objasnila zbog čega su zapravo raskinuli:

- Cvele je prosto neko ko je morao da balansira između roditelja i ljubavi prema meni, nikad ga nisam terala da bira, daleko bilo, ali je on bio taj koji je imao dve žive vatre u rukama i morao je da gleda šta i kako će da radi. Eto, bili su ti neki problemi, oni su se pominjali i u "Zadruzi", ali bitno je da je to iza nas.

Republika

Foto: republiaka.rs

Jovan Cvijetić Cvele

Kako je Cvele reagovao na pitanje da li mu je devojka neverna:

- Ja sam Anji verovao, nismo imali problem s tim, stvarno. Verujemo jedno drugom, ali smo bili u problemu, kao što je i ona rekla, morao sam da balansiram između svega i svakoga. Ali sada započinjem privatni biznis, više neću zavisiti od roditelja.

Anja je dodala kako se oseća kao devojka budućeg biznismena:

- Ha-ha-ha... Šalu na stranu, mnogo sam ponosna što je odlučio da krene svojim putem, da se bori za sebe. On je ozbiljan momak, vredan, sve vreme je radio kada kada smo raskinuli. Imali smo i te probleme, prosto ja imam više vremena, a on manje, pa je dolazilo do problema. Evo, ja sada radim, PR sam u salonu Milice Kemez, idem na fakultet, predavanja, moji angažmani, njegov posao, mislim da će sve doći na svoje.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovan Cvijetić Cvele i Anja ponovo zajedno

Ponovo pod istim krovom

Planirate li zajednički život?

- Naravno, pričali smo o tome, ponovo ćemo živeti zajedno. Da otvorimo, što se kaže, novo poglavlje i organizujemo naš život kako treba. Kome se to sviđa, sviđa, kome ne, ne mogu da utičem više na to. Neću da sreću i emocije koje imam prema Anji stavim po strani. Dosta sam patio zbog nje, ne mogu više - rekao je Cvele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mile

01.11.2022 20:16

Da zove obavezno Takijevu Makicu na druzenje. Ona voli da se druzi sa partnerima od drugarica.

Nadica

02.11.2022 10:05

E moj Cvele, nisi normalan - šta će ti ova izoperisana, iskompleksirana sponzoruša u pokušaju!? Nije ništa ulovila, pa je sada dobar i Cvele!!! Batali to na vreme, dok te ne uhvati na dete, pa posle krene po smome, dok se ti zatrpavaš pelenama!