INA NA STUBU SRAMA! Njene fotke sa društvenih mreža napravile HAOS u javnosti, neprepoznatljiva: Devojko, prešla si igricu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.11.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ina Rajzinger se u spoljnom svetu zaigrala u fotošopu.

INA NA STUBU SRAMA! Njene fotke sa društvenih mreža napravile HAOS u javnosti, neprepoznatljiva: Devojko, prešla si igricu! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/instagram.com/reisingeriina

Kristina Ina Rajzinger poslednjih dana je u žiži dešavanja u "Zadruzi", zbog seksualnih odnosa koje je imala prvu noć po ulasku Lazara Čolića Zole i to kako je sama rekla, dok je bila u plodnim danima, te se plaši da nije ostala u drugom stanju.

Republika

Foto: Printscreen tv pink

Ina Rajzinger u Zadruzi

Pored toga što se našla na meti osuda zbog intimnog odnosa koji je imala tako brzo, nakon samo par sati što je upoznala Zolu, javnost ju je stavila na stub srama zbog još jedne stvari.

 

 

Naime, reč je o njenom Instagram profilu i fotografijama koje objavljuje na njemu, a na kojima zapravo ni ne liči na sebe. Mnogi kažu da se zaigrala u fotošopu i dovela sebe do neprepoznatljivosti, pa se oprečni komentari samo nižu.

- Ko je ova devojka? Da li ste sigurni da je ona u "Zadruzi?

- Devojko, prešla si igricu.

- Ne liči na sebe  - samo su neki od komentara koje dobija.

 

 

Inače, Ina je juče uradila test za rano utvrđivanje trudnoće, koji je bio negativan i pokazao da nije u drugom stanju. Ipak, Milan Milošević je istakao da će bez obzira na to uskoro Ina ponoviti test, kako bi se utvrdilo i znalo da li će ona i Zola postati roditelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading