VELIKI ŠEF DONEO ODLUKU! Zadrugarka DISKVALIFIKOVANA, sledi joj tužba i kazna od 50.000 evra!

Autor:

Zadruga

14.10.2022

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno saopštenje stiglo je u Belu kuću.

VELIKI ŠEF DONEO ODLUKU! Zadrugarka DISKVALIFIKOVANA, sledi joj tužba i kazna od  50.000 evra!

Foto: N. Mutić

Sinoć pre početka emisije "Gledanje snimaka" voditelj Milan Milošević zauzeo je svoje mesto na čelu stola, a pre svega pročitao je zadrugarima pismo Velikog šefa koje se tiče Tijaninog napuštanja Zadruge.

Kako je navedeno u pismu, nakon što je Tijana Jovović samoinicijativno napustila imanje u Šimanovcima, protiv nje će biti pokrenuta tužba, a televizija Pink od nje će potraživati 50 hiljada evra.

 

 

Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Tijana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge diskvalifikovana, i da će Televizija Pink pokrenuti tužbu i od nje će potraživati 50.000 evra - pročitao je Milan.

Podsećamo, zadrugarka Tijana Jovović je u toku jučerašnjeg dana preskočila kapiju imanja u Šimanovcima i napustila šestu sezonu rijaliti šou-programa "Zadruga".

Do ove odluke, koja će je koštati 50.000 evra, došls je nakon što su je gledaoci raskrinkali tokom trajanja emisije "Pitanja gledalaca" i uhvatili je u laži, nakon čega je pevačica Zorica Marković saznala šta je Tijana pričala o njoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Laki

14.10.2022 13:10

Preskočila kapiju? Ala lažu.