DEJANE, NEĆU VIŠE DA ĆUTIM! Ćertić se javno obratio Dragojeviću, tvrdi da ga je Aleks krišom DODIRIVALA!

Autor:

Zadruga

14.10.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić izneo je teške optužbe na račun Aleksandre Nikolić.

DEJANE, NEĆU VIŠE DA ĆUTIM! Ćertić se javno obratio Dragojeviću, tvrdi da ga je Aleks krišom DODIRIVALA!

Foto: Printscreen Zadruga

Naime, Milica je priznala da je Bilalu dala čokoladicu koju mu je Aleks poslala, što je Nikolićeva kasnije pokušavala da negira.

Nakon ove rasprave, Uroš Ćertić, kao jedan od boljih prijatelja Dejanovog brata Davida, rešio je da se javno obrati Dejanu Dragojeviću i iznese svoju stranu priče, tvrdeći da ga je Dejanova devojka Aleksandra dodirivala kada niko nije gledao!

 

Foto: Printscreen Zadruga

 

 

- Od ovog sekunda prestaje moje branjenje Aleksandre! Dejane, neću više da ćutim, teraj ovo od sebe! Neka ti pošalje pasoš kada izađe - počeo je Uroš, pa dodao:

- Dodirivala me je dok je pila vodu, zaigrala se rijalitija! Davide, ono što sam ti rekao prenesi Dejanu! Takođe, gleda se sa mnom i takođe sa Bilalom radi sve i svašta - šokirao je Ćertić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gargojle

14.10.2022 16:49

Ovi su ka čopor hijena koje predvodi maja, e sad je pitanje da li samostalno, eliminisanje favorita ili po nalogu željka, koji obožava da stvara i unižava ljudske kreature......