Deniz Dejm ponovo ŠOKIRA: Odlučila da naplaćuje OVE usluge, evo o čemu je reč! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.10.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm našla je novi način da zaradi novac, a ljude je pozvala putem svog Instagram naloga.

Deniz Dejm ponovo ŠOKIRA: Odlučila da naplaćuje OVE usluge, evo o čemu je reč! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Deniz Dejm

Starleta i učesnica "Zadruge 5" Deniz Dejm svakim svojim korakom privlači veliku pažnju, a sada je iznandilla novom idejom kako da zaradi novac. 

Naime, Deniz je na svom Instagram nalogu obelodanila da za određenu svotu novca može da snimi video čestitku ili pozdrav za osobu koja je voljna to da plati, ali je spisak usluga koje nudi ubrzo postao prilično bizaran.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Denis Dejm

- Ćao, svima! Često dobijam u inboks pitanja da li mogu da snimim pozdrav za ovog ili onog, ili čestitku za rođendan. Naravno da može, to radim godinama i cena je veoma pristupačna. Već danas, sutra ili prekosutra možete da me bukirate ili kada vam neko umre jer radim i saučešća - poručila je u svom maniru Deniz.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Denis Dejm na Instagramu

Podsetimo, Deniz Dejm se, po napuštanju pete sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", posvetila prodaji eksplicitnih fotografija i snimaka na sajtu "OnlyFans".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading