Ćertić ISEKAO VENE zbog Sindi Models? Kaskadera prijatelj spasao sigurne SMRTI, isplivala Uroševa MRAČNA TAJNA!

Autor:

Zadruga

04.10.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Uroša Ćertića drug zatekao krvavog.

Ćertić ISEKAO VENE zbog Sindi Models? Kaskadera prijatelj spasao sigurne SMRTI, isplivala Uroševa MRAČNA TAJNA!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Uroš Ćertić pre pet godina pokušao je da se ubije nakon što ga je bivša devojka Ivana Stamenković Sindi isterala iz stana. Bivša modelsica s kojom je neko vreme bio u vezi nije više mogla da trpi njegove ispade, probleme s narkoticima i alkoholom, koje je konstantno imao. Trpela je zato što ga je volela i što je bio dobar prema njoj, ali onda je preko noći presekla. Samo ga je isterala iz svog stana, u koji se doselio iz stana na Dorćolu. Tu noć zapamtili su i njegovi i njeni prijatelji jer je malo falilo da okonča život.

- Uroševa bolna tema je Sindi jer je to njegova najveća ljubav. On je i dalje voli kao boga i na spomen njenog imena se izgubi i nije mu dobro. To je zaista bila neopisiva hemija i ljubav. Više s njegove strane nego njene. Ona je mogla da ima koga je želela. S vremenom je uspeo da je osvoji i ona se zaljubila. Tu više ništa nije moglo da ih rastavi. On se čak pored nje smirio i nije pravio probleme. Nije izlazio nigde i sve vreme je bio kod nje u stanu."Ona je žena pored koje želim da ostarim, da umrem s njom. Nikad nisam više voleo. Ona me je promenila iz korena", govorio je on prijateljima - počinje izvor blizak kaskaderu koji je upućen u celu priču, pa nam otkriva pojedine detalje ovog odnosa.

Foto: ATA Images

Uroš Ćertić

- Uroš je bio miran neko vreme, nije pio, nije uzimao opijate. Onda se vratio porocima. Počeo je po starom, a ona je sve to tolerisala do maksimuma. Jedne večeri se vratio urađen i pijan. Lupao je i uralao. Pukla je i rekla mu da se čisti iz stana. Izbacila ga je ko psa. Kada ga je isterala, nije znao gde se nalazi. Zaputio se u svoj stan na Dorćolu. Lupao je sva stakla po zgradi. Krv je lila na sve strane. Isekao je i prste i vene. Ništa nije osećao od bolova jer je bio urađen. Upao je stanarima na vrata. Spavali su. Počeo je da lomi sve."Ubiću se zbog Sindi. Ako me ona neće, neću da živim", ponavljao je on. Komšije su zvale policiju - nastavlja izvor blizak zadrugaru, pa kaže da umalo nije iskrvario nasmrt.

Foto: Instagram.com

Ivana Stamenković Sindi

- Plakao je i jaukao na sav glas. Nije ni primetio da su mu vene na obe ruke isečene. Bilo je tu dosta krvi. Cela zgrada na Dorćolu bila je krvava. Stepenice su izgledale kao da se desio pokolj. Sindi je pozvala njegovog druga da ode za njim i to ga je spaslo. Kada je upao u stan u kom je imao stanare, već je počeo da gubi svest. Drug je stigao i zatekao ga krvavog, isečenih vena. Scena je bila užasna. Odmah ga je spakovao i odvezao put Kliničkog centra. Tamo mu je ukazana pomoć i krv je zaustavljena. Bukvalno su mu spasli život u poslednjem momentu. Da je malo duže ostao tako isečen, iskrvario bi nasmrt. Kada je došao sebi, rekao je da nije trebalo da ga spasavaju kad nema Sindi - završava izvor blizak Urošu.

Sukob sa Mikicom!

Uroš Ćertić obrušio se na pevača narodne muzike Mikicu Bojanića. Naime, zadrugari su dobili zadatak da izaberu pobednika Zadrugovizije, te je red došao na Ćertića, koji je osuo drvlje i kamenje na Bojanića. Kaskader je žestoko iskritikovao Mikicu na račun njegovog nastupa i teksta pesme njegovog rođenog brata Baneta Bojanića.

Foto: Republika

Mikica Bojanić

- Šta da kažem, najviše me je razočarao Mikica Bojanić. Očekivao sam mnogo više od njega, ja nisam pevač i muzičar, a ti pitaj slobodno tvoje kolege pevače koji su ti se smejali u bekstejdžu iza leđa i kritikovali i udarali se laktovima i bili su u čudu što od rođenog brata ne znaš pesmu - oštro je rekao Ćertić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading