Od svadbe na plaži u kupaćem do ulaska u kraljevsku porodicu: Prva svadba Megan Markl neuporediva je sa kraljevskim venčanjem

Autor: N.J.

Zabava

04.10.2022

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl bila je u braku pre bilo kakve veze sa britanskim Princem Harijem, ali po svemu sudeći sa bivšim partnerom nije bila srećna.

Od svadbe na plaži u kupaćem do ulaska u kraljevsku porodicu: Prva svadba Megan Markl neuporediva je sa kraljevskim venčanjem

Foto: Shutterstock

Pre Princa Harija, Megan Markl je bila u braku sa filmskim producenotom Trevorom Engelsonom, od 2011. godine do 2013. godine. Sama ceremonija venčanja u odnosu na kraljevsko nije bila ni približno glamurozna. Trevor i Megan su bili sedam godina u vezi pre venčanja koje se dogodilo na Jamajci i svadba je trajala četiri dana.

 

https://www.instagram.com/p/CIwBYZFHM_J/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0a088d4d-a008-4b95-896c-9bb70a6be8fa

Oni su se venčali pred 100 zvanica, a mlada je odabrala jednostavnu belu haljinu koja je istakla njenu figuru, potom se presvukla u žuti kupaći kostim i igrala sa zvanicama na plaži do jutra.

Foto: Profimedia

Trevor Engelson

Da sve nije bilo tako idealno govori činjenica da bivši par nikada nije uspeo da pomiri razlike u stavovima. Jednom prilikom, o odnosu producenta i sadašnje vojvotkinje od Saseksa govorio je i njen brat koji je učestovao u rijaliti šouu:

- Frajer s kojim je prvi put bila u braku nije prošao dobro. Zgazila ga je i na kraju ostavila - rekao je Tomas u  "Big Brother VIP-u”.

Sa druge strane, na kraljevskom venčanju znalo se sve tačno u minut, a ključni dolazak je u 11:55h i tada je na venčanje pristigla kraljica Elizabeta druga. Na ulicama je bilo 5000 policajaca, a na samom venčanju bilo je oko 2600 zvanica. Megan je kao i Kejt sama platila venčanicu.

Foto: Shutterstock

Venčanje Megan Markl i princa Harija

Da podsetimo, Megan Markl nije u dobrim odnosima ni sa svojim ocem, a ni bratom jer su otkrivali detalje o njenom životu sa pricom Harijem. Takođe, njen otac je prodao fotografije Megan Markl paparacima i samim tim dokazao da je na sve spreman zarad popularnosti.

Danas, Megan i Hari su u braku iz kojeg imaju dvoje dece, Arčija i Lilibet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading