MIRAZ ZA SVE PARE - OD GOCE STAN, OD RODIĆA KUĆA, A OD KUMOVA...: Mirko i Bojana se obogatili za dan, svadba im se VIŠESTRUKO isplatila!

Autor:

Zabava

19.09.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali Šijan nekretninu u Beogradu planira da izdaje, a izgradnju kuće na novom placu započinju tek pošto drugi sin dođe na svet.

MIRAZ ZA SVE PARE - OD GOCE STAN, OD RODIĆA KUĆA, A OD KUMOVA...:  Mirko i Bojana se obogatili za dan, svadba im se VIŠESTRUKO isplatila!

Foto: Republika

Sin pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan sklopio je prekjuče brak s Bojanom Rodić, a pošto je u svadbeno veselje uloženo preko 100.000 evra, to se paru višestruko isplatilo!

Kako Srpski telegraf saznaje, Bojana i Mirko imaju miraz sa svih strana, pa su tako od Goce dobili stan u Beogradu, Rodići su obezbedili plac na kome mogu da izgrade kuću, dok su kumovi Mirka iznenadili autom.

- Mirko i Bojana su znali da je svako pripremio nešto, ali se Goca, u dogovoru s rođacima, složila da se tek dan posle venčanja kaže šta su pokloni. Goca je Mirku i Bojani slikala ključ stana i poslala fotografije na Vajber, a jutro posle proslave u restoranu u domu Rodića se saznalo i za plac. Bojana je izljubila majku i oca, tu su bile i sestre, koje su znale šta se sprema. Svi su se izgrlili, bilo je baš emotivno. U toku proslave u restoranu posle venčanja Šijanu je kum rekao za automobil. On je zahvalio, ali auto tek treba da stigne, pa će kum lično ovih dana da ga dotera u Surčin i parkira - priča nam sagovornik koji je bio na proslavi.

Foto: Republika

Goca je predala ključeve od novog stana

 

Kako smo saznali, Mirko i Bojana ne planiraju da se skuće u Beogradu, pa će se stan verovatno skroz opremiti i iznajmljivati.

- Mirko i Bojana neće u gužvu, tako da će se verovatno graditi još jedna kuća u Titelu na placu nedaleko od porodične. Oni su vezani za Titel i Surčin, tu svi žive i nikad im nije bila želja da se presele u centar Beograda. Stan koji su dobili od Goce je veliki miraz, ali će on da se sredi i izdaje. Mirko je rekao da će on da preuzme sve što se toge tiče. S gradnjom nove kuće svakako ne žure jer u Surčinu za sve ima dovoljno mesta. Planiraju da sređuju plac tek pošto se Bojana porodi, kad beba poraste i ojača. U obe kuće će imati pomoć sa svih strana, tako da za sada nigde ne žure - kaže izvor.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirko i Bojana nisu za to da se sele u Beograd

 

U čemu su se razlikovale svadbe Veljka Ražnatovića i Mirka Šijana

 

Veljko i Mirko pogodili jabuku

Bojana je javnosti postala poznata kao sestra Bogdane Ražnatović, supruge Veljka Ražnatovića, a njihovu svadbu je takođe pratila čitava javnost pre tri godine. I jedni i drugi su ispoštovali običaje koje nalaže naša tradicija, ali ipak, koliko postoje podudarnosti, toliko su se ove dve svadbe u mnogo čemu razlikovale. Pošto su sestre Rodić iz Titela, i Veljko i Mirko su išli u njihovo rodno mesto da bi ih "otkupili".

Republika

Foto: Republika/ST/D.Kadić/Estock

Jabuka iz prve!

 

I Ceca i Goca pile iz čuture

I Cecu Ražnatović i Gocu Božinovsku su sačekali Rodići s čuturom, a obe pevačice su ispred kapije ispile rakiju, kako običaji nalažu. Veljko i Mirko latili su se puške, pa su iz prvog puta pogodili jabuku koju su Rodići postavili za buduće zetove.

Foto: Republika/ST/D.Kadić

Ceca i Goca sa rakijom

 

Pred svadbu kiša, na venčanju sunce

Za obe svadbe je interesantno da je dan pred veliko slavlje kiša padala kao iz kabla, a jutro na dan svadbe je osvanulo sunčano i vedro i Ražnatoviću i Šijanu. Oba zeta su dobila po kuću na poklon od Rodića, s tim što niko još na placu nije počeo s bilo kakvom gradnjom.

 

Kod Šijana samo muškarci u svatovima, kod Veljka i muškarci i žene

Iako su obojica sa svatovima dolazili u Titel, kod Veljka je bilo žena, pa je, pored majke Cece, tu bila i sestra Anastasija, ali i druge devojke, dok je Mirko Šijan zabranio svim ženama dolazak, osim majki Goci.

Foto: Republika/ST/D.Kadić

 

 

Bogdana u Cecinoj venčanici, Bojana menjala tri

Bogdana je nosila Cecinu venčanicu, koja je u tom trenutku imala posebnu simboliku, a u Hajatu se presvukla u drugu. S druge strane, njena sestra Bojana nosila je tri venčanice.

Foto: ST/Vladimir Lukić/e stock

Venčanice

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading