Dve sestre, ista kuća, isti grad: U čemu su se razlikovale svadbe Veljka Ražnatovića i Mirka Šijana! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.09.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Venčanja dve rođene sestre iz Titela.

Dve sestre, ista kuća, isti grad: U čemu su se razlikovale svadbe Veljka Ražnatovića i Mirka Šijana! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić/e stock

Juče je čitava javnost pratila svadbu sina Goce Božinovske Mirka Šijana i njegove izabranice Bojane Rodić. Bojana je inače postala poznata kao sestra Bogdane Ražnatović, supruge Veljka Ražnatovića, a njihovu svadbu je takođe pratila čitava javnost pre tri godine.

Foto: Republika/ST/D.Kadić

Mirko Šijan i Veljko Ražnatović na dan svadbe

I jedni i drugi su ispoštovali običaje koje nalaže naša tradicija, ali ipak, koliko postoje podudarnosti, toliko su se ove dve svadbe u mnogo čemu razlikovale.

Naime, kako su sestre Rodić iz Titela i Veljko i Mirko su išli u njihovo rodno mesto, kako bi ih ’’otkupili’’. I Cecu Ražnatović i Gocu Božinovsku su sačekali Rodići sa čuturom, a obe pevačice su ispred kapije ispile rakiju.

Foto: Republika/ST/D.Kadić

Ceca i Goca piju iz čuture

Potom su se i Veljko i Mirko latili puške, pa iz prvog puta pogodili jabuku koju su Rodići postavili za buduće zetove. Bojanini i Bogdanini roditelji su se otvorili, pa zetovima poklonili po kuću u Titelu.

Foto: Republika/ST/D.Kadić/Estock

Veljko i Mirko pogodili jabuku iz prvog puta

Ono što je sve interesovalo jeste za koliko su mlade kupljene, a kako se navodi, Šijan je za Bojanu dao 50.000 evra, dok je Veljko za Bogdanu dao 20.000 evra. Pored toga, Bojana je imala tri venčanice, a njihova cifra doseže preko 10.000 evra, dok je njena sestra Bogdana imala dve, od toga je jedna venčanica njene svekrve Cece, te je ona imala veću emotivnu vrednost. Inače, poznato je koliko su Ražnatovići vezani za crkvu i Hram Svetog Save, te su se upravo tamo Bogdana i Veljko zavetovali na večnu ljubav, dok su Šijan i Bojana sudbonosno ''DA'' izgovorili u crkvi Svete Petke u Surčinu.

Foto: ST/D.KADIĆ/ST/V.Lukić

Sestre Rodić na svojim svadbama

Za obe svadbe je interesantno da je dan pred veliki dan kiša padala kao iz kabla, a jutro na dan svadbe je osvanulo sunčano i vedro, što je obradovalo obe porodice.

Iako su obojica sa svatovima dolazili u Titel, kod Veljka je bilo i žena, pa je pored njegove majke Cece tu bila i sestra Anastasija, koje su mu najveća podrška, ali i druge pripadnice lepšeg pola, dok je Mirko Šijan zabranio svim ženama, osim svojoj majci da budu u svatovima.

Foto: ST/V.Lukić/e-stock/KOBRA

Kod Mirka Šijana u svatovima samo muškarci, kod Veljka i muškarci i žene

Oko pet stotina zvanica se kod Ražnatovića veselila u luksuznom hotelu u prestonici, a do ranih jutarnjih časova su ih zabavljali brojni pevači, dok su se pripadnici čitave estrade koja se našla na veselju latili mikrofona. Šijan nije želeo da ide dalje od rodnog mesta, te je svadbeno veselje od oko 300 zvanica upriličeno u jednom restoranu u Jakovu.

Ono što su mnogi primetili takođe, jeste da su za ove tri godine Rodići renovirali kuću, te je sada umesto nisko nanizanih cigli i drveta, sve zazidano, podignuto u visinu, a običnu kapiju, je zamenila grandiozna gvozdena kapija, dok je zelena fasada sada u krem nijansi i odiše luksuzom.

Jasno je da su se sve porodice potrudile da naprave gala veselje za svoje naslednike i naslednice, a da li je Šijanova svadba uspela da nadmaši Veljkovu, koja nosi epitet ''svadve decenije'', ostaje da vidimo kada se slegnu utisci.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading