Snežana Đurišić kupila kuću od 30 MILIONA, pa upala u DUGOVE! Pevačica rasprodala SVE: Mnogo sam PLAKALA tada!

Autor:

Zabava

19.09.2022

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Snežana Đurišić prisetila se teškog životnog perioda.

Snežana Đurišić kupila kuću od 30 MILIONA, pa upala u DUGOVE! Pevačica rasprodala SVE: Mnogo sam PLAKALA tada!

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Snežana Đurišić

Pevačica Snežana Đurišić ostala je udovica 2013. godine kada je preminuo njen suprug Slobodan Gvozdenović, a nakon njegove smrti je odlučila da proda zajedničku kuću na Dedinju. Ona je priznala da su plac tada platili 30 miliona, ali i da su ubrzo upali u dugove.

- Moj muž je bio jako sposoban, pored toga što je svirao, bavio se i trgovinom i našao je na Dedinju jedan plac i neku blatnjaču i kupio to. To je koštalo 30 miliona, a mi smo u kući imali milion. Onda je nastao haos u smislu plaćanja i posla. Pritom je tu bila zabranjena gradnja, ali da ne dužim tu priču, uspeli smo da dobijemo dozvolu za gradnju kuće. Prihod nam je dnevno bio milion, a rashod milion i po i ušli smo u dugove - objasnila je jednom prilikom Snežana, koja je odlučila da kuću ipak proda:

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Snežana Đurišić

- Mnogo sam ovde plakala i hoću da se sklonim odavde, tako sam rekla tada i to sam i učinila - rekla je ona i otkrila da su u početku ona i Slobodan živeli u 30 kvadrata.

Foto: ATA Images

Snežana Đurišić o dugovima zbog kuće

- Udala sam se i ušla u kuću svekra i svekrve sa dva devera i mužem, tu smo svi živeli. Onda smo mi tu malo sredili, renovirali nešto što je bila ostava ili šupa, tu je bilo 30 kvadrata i tu smo se izdvojili. Imali smo svoj ključ, ali meni to baš nije odgovaralo jer sam ja kod svoje svekrve uživala, ništa nisam radila, kad dete plače ja joj samo dam Maju i vratim se da spavam. E, onda kad smo se izolovali, to je bila moja kuća i morala sam sve da radim - rekla je Snežana Đurišić, prenosi Grand Online.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Penzioner

19.09.2022 13:53

Razbacivali se milionima kao ja dinarčićima.