Dečko joj je POGINUO u stravičnoj nesreći, mali Keba ju je ostavio zbog EKSPLICITNOG SNIMKA, a onda je otišla iz zemlje! Evo kako sada izgleda Jelena Žeželj! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.09.2022

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jelena Žeželj sada ima ima dvoje dece i živi u Americi.

Dečko joj je POGINUO u stravičnoj nesreći, mali Keba ju je ostavio zbog EKSPLICITNOG SNIMKA, a onda je otišla iz zemlje! Evo kako sada izgleda Jelena Žeželj! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Žeželj

Jelena Žeželj nekadašnja je voditeljka, i učesnica rijaliti programa ''Veliki brat'', u kojem je bila sa Stefanom Zečevićem koji je sa još dvoje učesnika poginuo u saobraćajnoj nesreći, a pre nekoliko godina se u potpunosti povukla iz javnosti i preselila za Ameriku.

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Žeželj nekad

Nakon izlaska iz rijalitija ušla je u ljubavni odnos sa Igorom Kojićem, koji je pukao posle samo nekoliko dana jer se u javnosti pojavio njen intimni snimak na kom zadovoljava nepoznatog muškarca, kao i eksplicitne fotografije, nakon čega ju je Kebin sin ostavio.

- Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav. Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo - rekla je svojevremeno Jelena Žeželj, koja je ubrzo počela da radi na televiziji.

Foto: Instagram.com

Igor Kojić

- Ponosna sam na svoju biografiju. Smatram da je svaki korak koji sam prešla podjednako zaslužan za to što sam danas tu gde jesam. Upornost, rad i obrazovanje su ključni faktori mog uspeha. Nikada me nije bilo sramota da pitam kada nešto ne znam, odlazila sam redovno na časove dikcije, učila od pravih profesionalaca i rezultati nisu mogli da izostanu - rekla je ona jednom prilikom, ali nakon godinu dana je dala otkraz i preselila se u Amerku.

 

 

Udala se 2014. godine za Nemanju Seležana, finansijskog savetnika, predsednika udruženja okupljenog oko Srpske pravoslavne crkve u San Dijegu i člana upravnog odbora "Saint Katherin koledža" sa kojim ima sina i ćerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading