Lukasu devojka URNISALA automobil! Folker progovorio o svojim NESREĆNIM izborima i priznao da mu redovno UNIŠTAVAJU kola!

Autor:

Zabava

19.09.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Aca Lukas progovorio je o svojim partnerkama.

Lukasu devojka URNISALA automobil! Folker progovorio o svojim NESREĆNIM izborima i priznao da mu redovno UNIŠTAVAJU kola!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ljubavni život Ace Lukasa oduvek intrigira javnost, a on je priznao da mu je jedna od devojaka sa kojom je bio nakon razvoda od Sonje, na automobilu napisala "p*derčino"! 

- Bio sam na moru kada mi je devojka sa kojom sam bio u vezi uništila novi "audi"! Napisala mi je "p*derčino" onim sprejom koji se koristi za novogodišnje praznike. Ne znam samo kako se te reči setila, jer sam ja sve samo ne to! To se desilo posle jedne svađe - počeo je on za Informer i dodao da nisu samo devojke te koje mu uništavaju automobil, već i ljubomorne komšije:

Foto: ATA Images

Aca Lukas

- Komšije mi svaki dan grebu kola. To je zato što imam najskuplji automobil u kraju, pa im upadam u oči. To je zato što ne živim na Dedinju, nego na Voždovcu. Ali lakše mi je da mi auto bude ogreban nego da živim u delu grada kom ne pripadam, gde se ljudi lažno predstavljaju i izigravaju budale. Neću da mi komšinica bude pevačica koja ide privatnim avionom na tezgu, pa je sam put košta više nego što zaradi na nastupu! Ne znam zašto imaju potrebu to da rade? Nikada tako nešto ne bih uradio, jer ne živim lažnim životom, kao što mnogi danas žive. Kod mene je sve transparentno!

Kako kaže, siguran je da mu bivše supruge nikada nisu uništavale kola.

- Glupo bi i bilo da mi pale kola, kada su to ista ona kola koja sam im kupovao! - kaže Aca, koji posle tri braka ne razmišlja o ozbiljnoj vezi:

Foto: ST/ D. KADIĆ

Aca Lukas o ženama

- Trenutno mi prija da imam devojke na jednu, dve, pet ili 105 noći. Možda se to promeni, pa se oženim 16. put, ali sada mi prija ovako. Nekada mi nedostaje da imam porodicu, ali ne pitam se ja kada ću se zaljubiti, to se samo desi. Ne bežim ni od braka, ni od ozbiljne veze. Sve je to lepo, ali mora da bude spontano. Ne mogu da se programiram na ovo ili ono. Zasad mi nijedna nije toliko privukla pažnju da poželim da se oženim njom!

Podsetimo, Aca lukas iza sebe ima tri braka. Sa prvom suprugom Svetlanom je dobio sina Lazara i ćeru Miljanu, potom je sa Natašom dobio sina Andreja, dok sa Sonjom ima ćerku Viktoriju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading