ISPLIVALA FOTKA KOJA OTKRIVA SVE O ODNOSU VIKI I OSMAKČIĆA! Nakon brojnih SKANDALA, Mitrovićeva ŠOKIRALA objavom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.09.2022

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njima su domaći mediji brujali prethodnih meseci.

ISPLIVALA FOTKA KOJA OTKRIVA SVE O ODNOSU VIKI I OSMAKČIĆA! Nakon brojnih SKANDALA, Mitrovićeva ŠOKIRALA objavom! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Viki Mitrović i Marko Osmakčić imali su vrlo turbulentan odnos, koji su započeli tokom Zadruge 5 kada je Viktorija ostala u drugom stanju. Međutim, na Markov nagovor tada je abortirala, a o njihovim brojnim verbalnim i fizičkim sukobima mediji su brujali.

Međutim, javnost je nedavno šokirala informacija da su Viki i Marko obnovili odnos, te da je bivša zadrugarka ponovo u drugom stanju, ali se ubrzo oglasila ovim povodom i navela da je "test pogrešio".

Foto: Printscreen Zadruga

Viki Mitrović

 

I dok su se mnogi pitali u kakvim su sada odnosima bivši učesnici Zadruge, Viki je jednom fotografijom dala odgovor svima.

Naime, Viktorija je putem Instagrama podelila fotografiju na kojoj uživa u Markovom zagrljaju, ne skrivajući koliko je srećna pored njega.

 


 

- Moja beba - napisala je Viki, a njeni brojni pratioci ostali su u čudu nakon ovog poteza, navodeći da ne mogu da poveruju da su zaboravili na sve skandale koje su priređivali jedno drugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading