Deniz Dejm TUKAO i SILOVAO dečko! Starleta preživela PAKAO, završila kod PSIHIJATRA kako bi se izlečila od TRAUMA!

Autor:

Zadruga

09.09.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Deniz Dejm progovorila je o svojim traumama.

Deniz Dejm TUKAO i SILOVAO dečko! Starleta preživela PAKAO, završila kod PSIHIJATRA kako bi se izlečila od TRAUMA!

Foto: Republika.rs

Starleta Deniz Dejm svakodnevno šokira javnost. Naime, ona je priznala da je bila žrtva fizičkog i se*sualnog nasilja.

- Trenutno mi je jako teško, dobila sam šut-kartu od dečka s kojim sam planirala ozbiljnu vezu nakon što je izašao moj snimak orgija. Nikada nisam sebe predstavljala previše moralnom, svetska sam žena, svašta sam probala. Iako se trudim da se okanem poroka, kada sam učestvovala u orgijama bila sam pod dejstvom narkotika - rekla je Deniz i priznala da je svojevremeno prolazila kroz pravi pakao kad je trpela nasilje od tadašnjeg partnera.

Republika

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm

- Bila sam žrtva fizičkog i seksualnog nasilja. O tome nikada javno nisam govorila i jako mi je bolno da pričam o toj temi. Bila sam mlada i godinama nakon toga sam išla kod psihijatra kako bih se oporavila od trauma. Nažalost, često muškarci sebi daju za pravo da siluju devojke jer su provokativno obučene i slobodne. Mislim da, umesto što se žene uče kako smeju da se oblače, treba muškarci da se nauče da ne smeju da upotrebljavaju nasilje kako god žene izgledale. Upravo zbog toga, ja sam u Zadrugu 5 ušla sa ispisanim „no“ preko lica. Bila sam maltene gola i želela sam da pošaljem poruku da je ne uvek ne. Ovo je tema o kojoj nisam želela da pričam jer se trudim da je zaboravim, a i ne želim da me narod gleda kao žrtvu, već kao borca - pričala je Deniz kroz suze u očima, pa otkrila kako se oseća zbog povezivanosti sa prostitucijom:

Republika

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm o nasilju koje je trpela

- Ne smeta mi što me povezuju s prostitucijom jer taj posao podržavam. Istina je da se ne bavim time, jer smatram da dobra sponzoruša ne treba da nudi usluge da bi dobila šta želi. Ne radim na satnicu, već je to mnogo luksuznija priča od prostitucije. Mnoge žene s javne scene su sponzoruše, ali se kriju, jedino ja nazivam stvari pravim imenom. Upravo zbog toga, uskoro otvaram školu za sponzoruše - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Deniz Dejm o školi za sponzoruše

- Čitavog leta sam tražila sponzore i stručnjake koji će biti uključeni u ovaj biznis. Cena će biti pristupačna, a ovo će biti vrlo korisno i za domaćice i za mlade devojke. Svaka žena treba da nauči kako da od partnera dobije dobar poklon ili nešto što želi - zaključila je starleta, prenosi Alo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Doktor

09.09.2022 13:44

Ova prvo se ne zna, ne bih nikoga da vredjam, jel musko ili zensko, najvise mi lici na "musko" koje je promenilo pol u zensko. Drugo, starleta, to je naziv za qrvu, prostitutku, osoba koja prodaje svoje telo za novac. U takvoj konotaciji, ne razumem kako bilo ko moze osobu tog kalibra da "siluje"? Kako moze da te "siluje" decko, sa kojim si u vezi?! Opet propaganda kako su svi muskarci nasilnici, zlostavljaci zena i silovatelji, a popularnost toj tvrdnji daju razne "starlete" zeljne paznje, koje za svoje tvrdnje nece odgovarati, jer pricaju protiv nekih NN lica, citaj izmisljenih likova, citaj nije se ni desilo! Bitno je da mladim devojkama pune glavu ovakvim glupostima!

Vlada

09.09.2022 13:50

Ne razumem zasto pisete o nebitnim osobama koje se bave prostitucijom?!

Aca

09.09.2022 14:19

Naucio je kako da usrecuje muskarca bez pogovora i neprijatnih pitanja. Posto nije dao lovu ova ga prijavila.

sve loše stvari su na Zapadu

09.09.2022 15:24

Škola za prostitutke?Pa to nema ni na Zapadu.