ŠOK učesnici i spektakl u najavi! Robijaši, ubice, starlete i glumice kreću u trku za 70.000 evra!

Autor:

Zadruga

09.09.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od večeras ništa neće biti isto.

ŠOK učesnici i spektakl u najavi! Robijaši, ubice,  starlete i glumice  kreću u trku  za 70.000 evra!

Foto: N. Pančić

Šesta sezona najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga" pompezno startuje večeras na televiziji Pink, a pred nama je spisak učesnika kakav do sada nije viđen! Kako je Republika i prethodnih dana pisala i ekskluzivno otkrivala ljude koji će se useliti na imanje, u ovoj sezoni takmičiće se starlete, glumice, ubice, bivši robijaši i kriminalci, pa nema sumnje da publika može da očekuje svašta. Šesta sezona opet će vratiti neke od starih rijaliti-igrača koji su tokom "Zadruge 5" bili najkomentarisaniji, ali se očekuju razna nova lica, spremna na sve da dođu do pobede i osvoje 70.000 evra.

Kad su stari rijaliti-igrači u pitanju, veteran rijaliti-programa Miroslav Miki Ðuričić bio je prvi potvrđeni učesnik "Zadruge 6", a odmah za njim i nekadašnji kriminalac Kristijan Golubović. Tu je i Lepi Mića, a njima će se pridružiti i Jovana Tomić Matora, Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i njegov brat blizanac Predrag, ali i Marko Petrušević Petrući. Kad su nova imena u pitanju, već sada se diže velika prašina oko Anite Stanojlović, koja će pred kamerama po ulasku progovoriti o teškoj životnoj priči. Svoju sreću okušaće i Ivan Nešković, Jovana Korbar, Marko Stefanović, Dijana Dulević, Marko Smiljić, Sofija Una Minić, Anđela Ilić, Ivan Dragić, Sandra Bakša, Nikola Sretenović, Super Cveta, Blažo Petrić i drugi.

Republika

Foto: MUP Srbije

Zvezdan Slavnić

Pravo iznenađenje za gledaoce biće ulazak Zvezdana Slavnića, sina proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića, a kako se spekuliše, u toku su pregovori da i sportista naknadno uđe u Imaginarijum. Zvezdan je publici najpoznatiji po brojnim nezakonitim radnjama sa one strane zakona, ali i po vezi s tragično nastradalom pevačicom Ksenijom Pajčin. Kako se već najavljivalo, biće zanimljiv njegov susret s Kristijanom Golubovićem, što publika s nestrpljenjem već sada iščekuje.

Tokom trajanja nove sezone planiraju se gosti iznenađenja, ali produkcija ružičaste televizije drži u strogoj tajnosti imena zvezda koje će se priključiti ekipi posle 9. septembra.

Vip zadrugari Subotićka, Dalila i Maja

Kako smo saznali, dobro poznate zadrugarke Dalila Dragojević, Maja Marinković i Aleksandra Subotić biće u ekipi Vip takmičara, pa će, kao specijalni gosti, ući pred sam kraj. Kako se spekuliše, Aleksandra i Maja će pred kamerama da nastave raspravu zbog afere Peca Raspopović, a priča se da će se Marinkovićki u rijalitiju pridružiti i otac Taki Marinković.

Republika

Foto: instagram.com/maja_marinkovic_official

Maja Marinković i Aleksandra Subotić

Ostaje poznati izgled, Drvo mudrosti i rajski vrt

I u šestoj sezoni gledaoci će uživati u impresivnom kompleksu "Zadruge": učesnici će biti smešteni u Beloj kući, koja će imati drugačiji enterijer, slobodno vreme provodiće u pabu, razmišljanja će deliti s Drvetom mudrosti u rajskom vrtu. Žurke i proslave će biti organizovane u noćnom klubu, kazinu, "Dubiozi" i šiša baru, a vođa će s omiljenom osobom spavati u hotelu. Sve neophodne stvari moći će da kupe u prodavnici, nadmetaće se u raznim kreativnim zadacima i igrama u pozorištu i sportskoj sali u okviru palate Milenija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dule

09.09.2022 16:10

Takmičiće se starlete, glumice, ubice, bivši robijaši i kriminalci, pa nema sumnje da publika može da očekuje svašta. Obrazovna emisija.