Marko Osmakčić progovorio posle DRAME! Otkrio da li želi BEBU sa Viktorijom, pa priznao da je Marijana Zonjić bila u APARTMANU!

Autor:

Zadruga

22.08.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić za portal Republika.rs otkrio je istinu o odnosu sa Viktorijom Mitrović, pa priznao da je Marijana Zonjić bila u apartmanu!

Marko Osmakčić progovorio posle DRAME! Otkrio da li želi BEBU sa Viktorijom, pa priznao da je Marijana Zonjić bila u APARTMANU!

Foto: Instagram.com

Bivši zadrugar i pevač Marko Osmakčić za portal Republika.rs otvorio je dušu i otkrio sve ono o čemu se dugo spekulisalo. Poznato je da je na početku rijalitija ,,Zadruga" bio u dobrim odnosima sa Stanijom Dobrojević, nakon čega je doneo odluku i da snimi spot sa atraktivnom starletom. 

Budući da si danas izbacio pesmu ,,Aj lele", kakvi su utisci?

- Super je prošla pesma, već dobijam poruke da se ljudima sviđa, spot je super, baš sam pukao para na celu priču, ali dobro, ne žalim ni evra. Jedva sam čekao da izađe pesma, spot da ljudi vde, svaka pesma mi je sve ozbiljnija i ozbiljnija. 

Da li si i dalje u kontaktu sa Stanijom?

- Uvek smo u kotantktu, nisam je pratio sad gde je i šta, ali sam video da je otišla na more, nešto smo se bili čuli, pre nego što je otišla na more, kad stignemo čujemo se!

Republika

Foto: ATA Images/prinstkrinTikTok

Stanija Dobrojević i Marko Osmakčić

 

Kakva je situacija sa Viktorijom? Dosta se spekulisalo da ste raskinuli, pa pomirili?

- Viktorija je priča za sebe, ima cela priča, mirili smo se, pa smo se svađali, ali ne mogu ništa da ti kažem. Otvoreno je. Čas nismo, čas je okej! Nije dobro da smo zajedno, ne bi trebali ovako ili onako. Ne znam više ni šta, ljudima se ovakav ne sviđam! To neko podržava, čas bude svađa... Bilo je svega i dobrog i lošeg, ali opet nekako smo povezani! Viđali se jesmo, ali da smo klasično zajedno, nismo. 

Šta je istina o odnosu sa Marijanom Zonjić? 

- Haos je bio, da! Ja sam tu išao smirim situaciju, nije se više znalo ko je više provocirao, ko je stajao, jedna je ispala jadna zbog te priče, pa druga, pa su obe ispale isponižavane, ova za jednu noć, kao, a ova iza leđa što joj nisam pričao. Hoću da kažem, bio sam zamoljen od strane Marijane da je više ne uzimam u usta, a vidim nedavno članak, da se meni javila njena majka, da su oni meni rekli da joj se ne javljam, ali kad je bilo prepiranje, kad je Viktorija bila u emisiji, ja sam i blokirao sve to. Glupo je što se prepiru, ne želim nikoga da povredim, stao sam na stranu Viktorije, jer ona ne laže

 

Da li si imao vrelu akciju sa Marijanom?

- Ne bih o tome da pričam, ja ću ti reći da Viktorija ne laže. Ja sam zamoljen od Marijane jedno, pa vidim da ona nešto govori, kao da sam ja nju jurio, pa ne može da me se otarasi, pa ona tako hoće da predstavi. Ali meni se nije svidelo zbog prepiranja sa Viktorijom, Marijana je predstavila kako sam ja nju jurio. Meni se to nije svidelo, Viktorija ne laže! Ja više želim da zauzimam ni jednu, ni drugu stranu, ja sam zamoljen da ne govorim ništa od strane Marijane, ali ne mogu protiv nekih kontra stvari. Ja se povlačim iz te priče, ali ono što je rekla Viktorija u emisiji, nije lagala, mene je zvala i ta žena. Ne želim nikoga da prozivam, javio mi se njen brat, ja sam ga blokirao, ne želim da se svađam ni sa kim! Marijana je sama priznala da smo se videli, kada je došla u apartman, ali sve što je Viktorija rekla je istina. Meni nije bila namera da se napravi haos, ni skandal, to je tako ispalo. Viktorija se ljuti na Marijanu, jer Marijana govori kako Viktorija želi skandal, a onda Viktorija misli da Marijana želi skandal. Ova ima prepiske gde zna šta sam rekao Marijani... Haos... Priznala je Marijana, bila je apartmanu, ja sam zamoljen sinoć da demantujem, jer joj je loše. Ja nikoga ne spopadam, ja ne mogu protiv sebe. Sve je otišlo predaleko, ja osobno želim da spustim strasti sa obe strane.

Jel voliš Viktoriju i dalje?

Republika

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ, printscreen youtube zadruga official

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić

 

- Ja i dalje imam osećanja prema njoj, emociju, da li je dobro, ili nije pametno, ne ulazim u to. Ravnodušan nisam, uvek se mi nešto spetljamo, neka nas pljuju. Sa Viktorijom je duža priča, ali isto tako, u nekim situacijama Marijana je bila prefrer prema meni!

Što nisi bio za to da Viktorija rodi bebu?

- Nisam bio za to zato što jednostavno je meni pokazala kroz sve postupke da to ne bi bilo dobro vani. Mene to ne zanima, možda je to bila navika, ja sam imao žene na ponudi. Hoću da kažem, mislio sam da je sve to nezdravo, nenormalno, da je loše prikazano, takvom detetu ne treba da se priušti takav život. Mi smo zajedno bili nenormalni, možda nekad i izazvan. 

Da li si sada spreman da budeš otac?

- Veruj mi, ako mi veruješ, pokušavam da do toga ne dođe, jer upoznao sam neke ljude, krenuo sam nekim drugim putem, ali ako dođe do toga, ja ću biti spreman na sve!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading